Fritidspedagog till Hallenskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Hallenskolan är en F-9 skola i Kållered med skogen nära inpå knuten. På skolan är det ca 430 elever och 50 medarbetare. Alla elever i åk 1-9 har ett digitalt lärverktyg. Vi är indelade i arbetslag F-3, 4-6 och 7-9 samt fritidshem. Skolan har ett bemannat skolbibliotek.

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog på Hallenskolan arbetar du med att ge alla elever en meningsfull fritid. Detta genom att dagligen erbjuda en blandning av aktiviteter såsom skapande, rörelse och utomhusaktiviteter i vår skolskog. Under skoldagen samverkar du i klass tillsammans med lärare.

Kvalifikationer:

Vi söker en utbildad fritidspedagog som tycker om att arbeta tillsammans i arbetslag med andra fritidspedagoger och lärare. Du har lätt för att samarbeta med både elever, kollegor och vårdnadshavare och du tycker om att ta egna initiativ. Du är positiv och drivande och har en klar bild av hur du vill arbeta med läroplanen för fritidshemmet.

Kunskaper inom IKT är värdefulla då det är ett verktyg vi använder vid såväl planering, utvärdering och dokumentation samt i verksamheten med barnen. Kunskap inom digitalisering är önskvärt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under tiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-14
Referensnummer: A832610

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Jeanethe Bergman
Rektor
Telefon: 0707-69 01 56
E-post: jeanethe.bergman@ molndal.se

Annika Brodin
Biträdande rektor
Telefon: 0704-67 79 59
E-post: annika.brodin@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-270909
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas Riksförbund i Mölndal
Telefon: 0704-677 619
E-post: molndal@lr.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster