Legitimerad sjuksköterska med intresse för förändringsprojekt

Om arbetsplatsen

För att kommunen ska kunna erbjuda en hälso- och sjukvård av hög kvalitet arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra processer. Ett viktigt fokus i arbetet är att åstadkomma ett arbetssätt som utgår från individen och som bidrar till en ökad patient- och brukarsäkerhet. Därför söker vi nu en driven projektledare för spännande och nydanande projekt som syftar till att utveckla vårt hälso- och sjukvårds arbete.

Tjänsten är placerad på enheten Välfärdsteknologi och systemförvaltning inom Sociala nämndernas förvaltning. På enheten har vi projektledare och systemförvaltare som arbetar verksamhetsövergripande i sina uppdrag i syfte att utveckla och förbättra det dagliga arbetet för våra medarbetare och med målet att ständigt förbättra vardagen för våra invånare. Exempel på projekt är Mistel testbädd, tjänster kopplat till e-hemtjänst samt välfärdsteknik i särskilt boende.

Läs gärna mer på: http://www.vasteras.se/socialanamndernasforvaltning
Följ gärna Sociala nämndernas förvaltning på Instagram för en inblick i vår vardag: https://www.instagram.com/snfvasteras/

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som projektledare kommer du att leda och samordna olika projekt för att digitalisera och utveckla hälso- och sjukvården inom Västerås stad. I det ingår bland annat att samla och organisera de resurser och den kompetens som behövs, planera och följa upp, genomföra samt motivera chefer och personal som ska delta i projektet. Som projektledare kommer du att ha stora möjligheter att själva utforma ditt uppdrag.

Vi vill ge dig möjlighet att utvecklas på jobbet och samtidigt ha en god balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi dig som medarbetare hos oss:

• En mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll
• Flextid som gör att du kan styra din arbetstid
• Friskvårdsbidrag att använda till bland annat träningskort, massage, motionsdans och mycket mer. Du får dessutom bada gratis på Västerås stads badhus

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har tidigare arbetslivserfarenhet inom förändringsledning. Utbildning inom projektledning och/eller olika projektmodeller tillsammans med utbildning inom IT är meriterande.

Då tjänsten bland annat berör utveckling och samverkan av verksamhetssystem ser vi gärna att du har god kännedom om dokumentation och journalsystem inom hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenheter av digitaliseringsarbete ser vi som ett plus för den här tjänsten.

Som person tror vi att du är strukturerad, strategisk och mån om att leverera resultat av hög kvalitet. God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är också viktigt. Och att du har förmågan att leda och entusiasmera andra att nå gemensamma mål.

Har du dessutom ett brinnande intresse för kvalitetsförbättring och patientsäkerhet med hjälp av digitalisering tror vi att du är just den projektledare vi söker!

Kontroll av sjuksköterskelegitimation kommer att göras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre. Allmän visstidsanställning, 18 månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-10

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00284

Kontakt

Enhetschef Helena Nilsson Telefon: 021-39 14 95

HR-konsult Alexander Brock Telefon: 021-39 14 06

Vision Per Lundqvist Telefon: 021-398047

SACO Åke Wahlsten Telefon: 021-391880

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


Västerås stad på LinkedIn – följ oss där!