Passionerad & engagerad Enhetschef till äldreboende!

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Brinner du för att göra skillnad för våra äldre och vill vara med på resan till framtidens moderna äldreboende? Vi har ett jobb för dig! Vårt härliga gäng på Åkerhus äldreboende söker nu en enhetschefs kollega!

Som en av tre enhetschefer kommer du att ansvara för en del av Åkerhus. Tillsammans med tre administratörer bildar vi ett ledningsteam som arbetar nära och flexibelt för att skapa mesta möjliga kvalitet för våra hyresgäster. Kvalitet, inflytande och gemenskap är våra ledord och vi söker dig som med glädje och passion vill driva arbetet i samma anda.

Hela Åkerhus inrymmer 100 lägenheter med 102 platser och är en härlig blandning av somatik, demens och teckenspråk - ett samarbetsprojekt där hyresgäster , anhöriga, medarbetare och chefer löser problemen tillsammans och i samverkan med övriga verksamheter i och utanför huset. Äldreboendet är ett stort, trivsamt och levande hus som ligger mitt i villabebyggelsen i Önnered med närhet till hav, bad och goda kommunikationer. Här finns kök och matservering där även utomstående kan komma och äta lunch. Här har vi även en Träffpunkt för våra äldre med trevliga aktiviteter för både hyresgäster och besökare.

I dina arbetsuppgifter som enhetschef ingår det ansvar för ekonomiska resultat, personal och arbetsmiljö samt för verksamhetens drift och utveckling. Du har ansvaret för att leda, coacha och utveckla dina medarbetare för hyresgästernas bästa.

Som enhetschef hos oss ingår du i områdets ledningsgrupp som sammanlagt består av sju enhetschefer och en verksamhetsutvecklare, som leds av en områdeschef. Ledningsgruppen är viktig för områdets strategiska utvecklingsarbete och den präglas av en öppen dialog och ett gott samarbete.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att ge dina medarbetare rätt förutsättningar och samarbetar med dem och kollegorna för hyresgästernas bästa. För att lyckas i rollen krävs dessutom att du är engagerad och drivande med en god kommunikativ förmåga samt att du är ekonomiskt medveten.

Vi är ett team som stöttar varandra för att nå framgång i en dynamisk vardag! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Västra Göteborg? Tveka inte att söka redan idag!

Nyfiken på hur en dag ser ut hos oss? Kika in på vår Facebook via länken nedan: https://www.facebook.com/akerhusaldreboende/

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har:
• Högskolexamen från sociala, vård- och omsorg eller beteendevetenskapliga området.
• Tidigare arbetat inom äldreomsorgen
• Tidigare erfarenhet från arbete i en ledande befattning
• Goda datorkunskaper i olika IT-system

Meriterande är det om du har gått morgondagens chef.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överrenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A837435

Andra uppgifter:

Vi har i denna rekrytering valt att rekrytera utan personligt brev och ber dig därför att inte bifoga dessa i din ansökan. Vi kommer istället be dig att besvara en kort enkät i din ansökan. Vill du läsa mer om denna satsning kan du göra det via länken nedan: https://vartgoteborg.se/satsning-pa-normkritisk-rekrytering/

Intervjuer kommer att äga rum 18 & 24 januari.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Christina Dyhre- Edvardsson
Områdeschef
Telefon: 031-3664058

Fackliga företrädare:

Torbjörn Larsson
Vision
Telefon: 031-3662017

Anne Häggendal
Vårdförbundet
Telefon: 031-3664800

Astrid Gustafsson
Kommunal
Telefon: 0313664607

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster