Sjuksköterska till ASIH i Centrum

Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro? Vill du arbeta i en spännande och omväxlande miljö? Vi söker nu nya kollegor som vill arbeta i vårt team i ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet) i Centrum.
Arbetet innebär att du tillsammans med teamet kommer att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter hos patienter i deras egna hem i området Centrum. ASIH patienter tillhörande stadsdelen Majorna-Linné omfattas också av upptagningsområdet. Vi gör både planerade och akuta besök hos patienter i alla åldrar. Tillsammans skapar ni en bra och trygg vård för dem vi är till för.

I arbetsuppgifterna som sjuksköterska ingår att planera och strukturera arbetet mot den enskilde patienten och dess närstående. Som sjuksköterska arbetar du självständigt, har patientansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i vårt tvärprofessionella team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. Du kommer att arbeta i en grupp med stor kompetens. Du har ett nära samarbete med kollegor med sjuksköterskekollegor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, chefer och läkare från Palliativa enheten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Du kommer arbeta i en utvecklande miljö där vi tillsammans hittar nya vägar och arbetssätt för att på bästa sätt ge patienterna en god vård.

Vården utgår från personcentrerad vård och omsorg, vilket bygger på den enskildes behov och önskningar. I vården ingår specifik omvårdnad, medicinska behandlingar och vård i livets slut med stöd till anhöriga. Vård ges även till barn med stöd av Barnkliniken Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Vi utgår från trevliga och nyrenoverade lokaler på Skånegatan. Arbetsplatsen är uppbyggt utifrån ett aktivitetsbaserat arbetssätt och ligger centralt med goda kommunikationsmöjligheter.
Vi utgår från trevliga och nyrenoverade lokaler på Skånegatan. Arbetsplatsen är uppbyggt utifrån ett aktivitetsbaserat arbetssätt och ligger centralt med goda kommunikationsmöjligheter.

De vi möter har behov av stöd både dag, kväll och helg. Din arbetstid är därför schemalagd dessa tider. I Hemsjukvården Centrum är du schemalagd var fjärde helg. Inom Göteborgs stad erbjuder vi rätt till en heltidstjänst.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som tycker om att ge professionell vård till patienten i sin hemmiljö. Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet, gärna från onkologi, palliativ vård eller hospice.

Du har förmåga att ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag som sjuksköterska. Du har ett gott bemötande i mötet med patienter, anhöriga och personal. Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd, då du har patientens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Arbetet ställer även krav på en god förmåga att kommunicera vilket innebär att du har förmåga att delge information såväl muntligt som skriftligt.

Arbetet kräver att du har B-körkort och körvana.

Välkommen med din ansökan, vi kommer löpande att kalla till intervju under ansökningstiden.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A835890

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med trevliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsförmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatterade bad- och motionskort samt personalstöd från SOS international.

Upplysningar lämnas av:

Camilla Eriksson
Enhetschef Hälso- och Sjukvårdsenheten Natt
Telefon: 031-365 76 83

Fackliga företrädare:

Brith Holm
Vårdförbundet
Telefon: 073 6669766

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster