Barnskötare/Förskollärare

Gråbo förskolor består av sex förskolor: Rösekullen, Parasollen, Ljungvik, Olstorp, Bäckamaden och Fågelkärr. Förskolorna leds av 3 förskolechefer som tillsammans bildar ledningen för Gråbo förskolor, ett samarbete som började 2011. Hos oss har du möjlighet att regelbundet få lära av och med dina kollegor, då vi ser kompetensutveckling och gemensamma lärgrupper som viktiga delar för utveckling. Vi har en pedagogisk samordnare och en specialpedagog som handleder arbetslagen. I Gråbo förskolors organisation arbetar också en administratör och en vaktmästare.

I Gråbo förskolor samverkar förskolechefer och medarbetare för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik förskola. Vi lägger stor vikt vid det systematiska kvalitetsarbetet och att ge pedagogerna goda förutsättningar att utföra sitt uppdrag. Det gör vi tillsammans genom att mötas i gemensamma sammanhang, gemensam kompetensutveckling, gemensam ledning och vår gemensamma Vision.

Vision för Gråbo förskolor:

På våra förskolor möts du av barn
som hjälper varandra att lyckas,
de har en tillit till sin egen förmåga,
och de ser framtiden som något de skapar tillsammans
för en hållbar utveckling.

https://www.youtube.com/watch?v=vqe1wzktKT8

https://www.facebook.com/grabofsk/

Arbetsuppgifter:

Gråbo förskolor söker nu en Barnskötare/Förskollärare till Bäckamadens förskola. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett unikt sammanhang för att skapa meningsfulla, lärande, utmanande och kreativa sammanhang för våra barn. Med ett medvetet förhållningssätt vill vi möta barnens nyfikenhet och utforskande. Om du vill bidra till att skapa tillitsfulla relationer, inspirerande lärmiljöer och vill utveckla vår verksamhet tillsammans med barn och kollegor så är du den vi söker! Med dina kollegor i arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av det pedagogiska arbetet där pedagogisk dokumentation och gemensam reflektion i arbetslaget är viktiga förutsättningar.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Du vill ta ansvar och har ett medvetet och engagerat förhållningssätt till barnens möjligheter att pröva och utveckla sina kompetenser och förmågor. Du har ett professionellt och utmanande samarbete med dina kollegor för att ge barnen helhet och sammanhang i lärandet och du reflekterar och analyserar systematiskt över ditt och arbetslagets arbete.

Kvalifikationer:

Barnskötarutbildning eller Förskollärarexamen.
Erfarenhet är meriterande.

Antal tjänster: Tillträde 11/3 eller enligt överenskommelse.

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-03-11

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-04
Referensnummer: A841646

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Josefin Follin
Förskolechef
Mobiltelefon: 0730-52 90 28
Telefon: 0302-52 19 21
E-post: josefin.follin@lerum.se

Agneta Tranberg
Förskolechef
Telefon: 0302-52 19 15
E-post: agneta.tranberg@lerum.se

Liselotte Tarrach
Förskolechef
Telefon: 0302-52 19 17
E-post: liselotte.tarrach@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Lina Björnberg
Ombud Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0761-29 57 91
Telefon: 0302-52 19 09
E-post: lina.bjornberg@lerum.se

Therese Fischer
Ombud Kommunal
Telefon: 0302-52 19 11
E-post: therese.fischer@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster