Lärare i fritidshem till Lunnaskolan

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Lunnaskolan är en F-3-skola i Landvetter med fritidshem och särskola. Eleverna kommer från närområdet, Önneröd och Tahult. Skolan består av tre byggnader och en skolgård som inbjuder till många olika lekar och aktiviteter.

På skolan går 400 elever i årskurserna F-3 och fördelat på fyra förskoleklasser, fyra ettor, fem tvåor, fyra treor samt en särskoleklass.
Det finns en hög kompetens bland pedagogerna vilket ger förutsättningar för en god kvalitet. Vi strävar efter att ta tillvara barnens lek och kreativitet.
Skolan ligger i en villabebyggelse i Landvetter med naturen in på knutarna. Det är femhundra meter till vår egen skolskog och Landehofs motionsspår som används flitigt.

Arbetsuppgifter:

Huvuduppdraget kommer att vara som lärare i fritidshem och du kommer att dela utvecklingen av undervisningen i fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger. Du kommer också att samverka i klass under skoldagen. Tillsammans med dina kollegor planerar du för undervisningen i fritidshemmet, delar av skoldagen samt genomför och utvärderar verksamheten inom arbetslaget.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem, är positiv och initiativrik och som kan bidra aktivt till vårt skolutvecklingsarbete, till ett gott klimat och utvecklande samarbete.
Som lärare i fritidshem kommer du att arbeta i ett av våra arbetslag, vilket innebär ett nära samarbete med andra lärare och fritidsledare/lärare i fritidshem kring barnets hela dag i skola och på fritidshemmet.

Du har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en positiv och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och har förmågan att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Höstterminen 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-14
Referensnummer: A847525

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Susanne Flenner
Rektor
Telefon: 031-724 83 42
E-post: susanne.flenner@ harryda.se

Gabriella Knutsson
Rektor
Telefon: 031-724 83 41
E-post: gabriella.knutsson@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster