Sommarvikarier till Kullegårdens äldreboende

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Kullegården är ett särskilt boende där det finns 58 lägenheter för personer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Vi har sex enheter för personer med någon form av demenssjukdom samt tre somatiska enheter

Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att vardagstillvaron blir den bästa och att bemötandet från personalen är med respekt, empati och lyhördhet.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team här på Kullegårdens äldreboende i sommar. Under våren kommer du få introduktion och utbildning för att du ska kunna känna dig trygg under ditt vikariat hos oss.

Arbetsuppgifterna består av omvårdnadsarbete där dagarnas innehåll utgår från de äldres behov och önskemål. Det kan exempelvis handla om socialt umgänge med våra äldre, behjälplighet vid måltid och personlig hygien, promenader eller andra aktiviteter. Arbetet som omvårdnadspersonal passar dig som kan och vill arbeta oregelbundna arbetstider så som dag, kväll och helg.

Sommarvikariaten startar i juni men vi ser det positivt om du vill börja på timmar redan före det. I slutet av ansökningsförfarandet kommer du få fylla i vilken/vilka perioder och pass du har möjlighet att arbeta. Du som kan arbeta större delen av sommaren på varierade arbetstider kommer att vara prioriterad.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en känsla för omsorg och viljan att förgylla våra boendes vardag! Har du utbildning, håller på att utbilda dig eller har erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande, men främst är det dina personliga egenskaper som vi kommer lägga vikt vid. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
Vi använder dator som arbetsredskap därför krävs det att du har god data vana.

Den första personliga egenskapen som vi efterlyser hos våra sommarvikarier är att du är ansvarstagande och på ett självständigt vis tar dig an dina arbetsuppgifter och tar ansvar för att strukturera upp och slutföra dessa på ett effektivt och professionellt sätt. Vi vill även att du har en god utvecklad samarbetsförmåga för att tillsammans med dina kollegor kunna skapa bästa möjliga omsorg för våra boende. Vidare lägger vi vikt vid att du har lätt för att skapa förtroende i jobbrelaterade situationer med ett gott bemötande, där du aktivt tar kontakt och vårdar relationer till boende, kollegor och anhöriga. Sist men inte minst önskar vi att du är flexibel och kan känna dig bekväm med att vid behov kanske få hoppa in på ny avdelning under en dag eller då det fungerar byta ett pass mot ett annat för att få verksamheten att fungera så bra som möjligt.


Rekrytering kommer att ske under pågående ansökningstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 20

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Referensnummer: 38/19

Andra uppgifter:

För att få arbeta hos oss i sommar behöver du vara minst 18 år fyllda den dagen du börjar arbeta. Vi kommer även att begära in ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för anställning. Utdrag gör du enkelt på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Upplysningar lämnas av:

Lena Sjöö
Enhetschef
Telefon: 031-792 97 94

Anneli Franzén
Enhetschef
Telefon: 031-7929940

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 010-442 94 49

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster