Timvikarier till boenden för personer i hemlöshet

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".

Arbetsuppgifter:

Vi tillhandahåller ett flertal alternativa boenden för personer som är bostadslösa pga missbruk och/ eller psykosocial problematik. Målen för verksamheten bygger bl a på att den enskilde ska uppnå ett så självständigt boende som möjligt där vi erbjuder och samordnar insatser utifrån klientens mål.

Som timvikarie ger du såväl praktiskt som psykosocialt stöd för att ge klienterna en god livskvalitet. Söker du ett utmanande och omväxlande arbete där du kan vara med och göra skillnad kan du vara just den person vi söker.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som antingen är under utbildning alternativt har en utbildning till socialpedagog, socionom, beteendevetare eller behandlingspedagog. Har du erfarenhet av målgruppen, psykisk ohälsa och missbruk, är det en merit.

Vi vill att du har god samarbets- och initiativförmåga, lyhördhet inför brukarnas behov och flexibilitet för att hantera uppkomna, ej planerade situationer. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att sätta gränser utifrån ett icke konfrontativt förhållningssätt.

Körkort och körvana är önskvärt. På vissa av våra boenden krävs även utdrag ur belastningsregistret.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A847162

Upplysningar lämnas av:

Nina Andersson
HR-specialist
E-post: nina.andersson@ socialresurs.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ann-Charlotte Hellsing
Vision
Telefon: 031-367 98 35

Christina Matsdotter
Saco
Telefon: 031-367 94 60

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster