Boendestödjare till socialpsykiatrin, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Lilla Edets kommuns Individ och familjeomsorg har som mål är att bli Sveriges bästa socialtjänst!

Som boendestödjare inom socialpsykiatrin arbetar du med att ge stöd i vardagen till personer med missbruk och/eller psykiska funktionsnedsättningar utifrån ett arbetsmetoden ELS (Ett självständigt liv)förhållningsätt. Arbetsmetoden innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den enskilde.

Vi erbjuder en organisation med många möjligheter, som vill utvecklas och som ständig arbetar med förbättring. Vi är en arbetsgrupp med 12 engagerade kollegor som arbetar i vår öppenvård. Vi arbetar för en funktionell samverkan (socialsekreterare utförare) med klienten i fokus.

Vi jobbar intensivt med att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö, en rolig arbetsplats och givetvis ett gott socialt arbete som vi kan vara stolta över. För att nå detta jobbar vi Lean-inspirerat vilket förtydligar, förenklar och underlättar våra processer.

Vill du vara med?

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har:

• Adekvat utbildning såsom undersköterska, skötare, behandlingsassistent eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• B-körkort

För att lyckas bra som vikarie hos oss är det också viktigt att du har:

• Förståelse för vikten av dokumentation och rutiner.
• Förmåga att anpassa ditt arbete till de behov verksamheten och dess kunder har.
• Reflekterande inställning till dig själv och ditt arbete
• God samarbetsförmåga

Vänta inte med att ansöka till tjänsten då intervjuer kommer ske fortlöpande under annonsens publiceringstid.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 94%
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Tidsbegränsat till:  Vikariatsanställning till och med den 8:e juni med möjlighet till förlängning

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-16
Referensnummer: A840265

Andra uppgifter:

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Upplysningar lämnas av:

Emil Gusteus
Enhetschef
Telefon: 0520-65 96 01
E-post: emil.gusteus@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster