Säsongsarbete som parkarbetare/ anläggninsarbetare

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningen är arbetsplatsen för dig som vill vara med och påverka utvecklingen av Mölndals Stad. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Samtliga områden står inför spännande utmaningar genom de investeringar som sker i Mölndal. Vi erbjuder dig ett arbete med människor som har förmågan att tänka nytt och mod att förändra. Vi är duktiga på att ta tillvara personalens kunskaper och vill att ledarskapet präglas av engagemang, kommunikation, tydlighet och tilltro till individens resurser. Vi arbetar för att alla ska uppleva arbetsglädje, trivas och känna stolthet över sin arbetsplats

Avdelning Stadsmiljö svarar förvaltning, drift och utveckling av stadens gator, parker och grönområden. Inom avdelningen arbetar 70 personer och under vår- och sommarsäsongen ytterligare ca 30 personer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som under sommarsäsongen vill jobba som parkarbetare/anläggningsarbetare i Mölndals stad. Dina arbetsuppgifter blir i första hand att rensa rabatter, klippa gräs, städa och sköta lek- och badplatser alternativt jobba med gatu- anläggningsarbeten i kommunen.

Säsongen sträcker sig från början av april till sista september. Möjlighet till semesterledighet under denna period är begränsad eftersom extrapersonalen ska täcka upp vid ordinarie personals semester.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
- har fyllt 18 år,
- har trädgårdsutbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig,
alternativt
- har relevant utbildning och/eller erfarenhet av bygg- och anläggningsarbete.

Eftersom arbetet bedrivs utomhus måste du tycka om att vistas ute i både regn och sol. Arbetet är fysisk belastande och kräver god fysik.

C-kort för lastbil är meriterande för bygg- och anläggningsarbetare. B-körkort är ett krav för båda kategorierna.

För att passa i rollen ska du vara initiativtagande, ansvarsfull och har ett gott bemötande mot andra. Du ska ha förmåga att både samarbeta i grupp och ta ett individuellt ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2019-04-01
Tidsbegränsat till: 2019-09-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-03
Referensnummer: A841634

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Niclas Alfredsson
Enhetschef gatuunderhåll
Mobiltelefon: 0707-25 81 63
Telefon: 031-315 15 74

Michael Slätt
Enhetschef park
Mobiltelefon: 0704-677475

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031- 27 10 81

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster