Vi söker kock till Jungfrustigens förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service och ett enhetligt arbetssätt med betoning på affärsmässiga relationer. Serviceförvaltningen ansvarar för skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transportcentral.
Jungfrustigens förskola är en förskola med åtta avdelningar som ligger nära bra kommunikationer i centrala Mölndal. Köket är välplanerat och nyrenoverat. I köket arbetar en kock och ett måltidsbiträde 75%. Tillagning och servering till en närliggande förskola ingår också på enheten


Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är en engagerad kock och med ett genuint intresse att göra våra måltider till en av dagens höjdpunkter.
Inriktningen på tillagningen av maten är god svensk husmanskost med bakning och tillagning från grunden. Varje dag tillagar vi även olika sorters specialkost för att kunna servera mat till alla våra gäster. I tjänsten ingår även måltidsbeställningar inom Mölndal Stad. Ett viktigt och prioriterat mål för oss på måltid Mölndal är att arbeta med att höja andelen ekologiska råvaruinköp. Mölndals stad är med i skolmatsakademin och vi jobbar aktivt med våra utvecklingsgrupper, b.la. service & bemötande, matsedelsgrupp. Flera av våra enheter arbetar aktivt med Instagram. Besök gärna @jungfrustigens_forsola_kok.

Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
• ha inköpsansvar via Proceedo9 som är stadens beställningsprogram
• ekonomisk uppföljning av inköp.
• följa egenkontrollprogrammet som säkerställer matsäkerheten på vår produktion.
• utveckla samarbetet med pedagoger och arbeta med måltidspedagogik.
• vara kreativ och överträffa matgästernas förväntningar.

Vi i Mölndals Stad anser att skolmaten är avgörande för att barnen ska få en bra dag. Håller du med och vill vara med och skapa bästa möjliga matupplevelse för våra gäster, varje dag är du välkommen med din ansökan.

Läs mer om de förmåner du har som anställd i Mölndals Stad: https://www.molndal.se/startsida/arbete-och-naringsliv/jobba-i-molndals-stad/formaner.html

Kvalifikationer:

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är glad, social och trivs med att arbeta med barn. Vidare är du engagerad, kreativ och serviceinriktad. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av måltidspedagogik. Att du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder är en förutsättning för verksamheten.

Du ska ha 3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du ska ha stor kunskap avseende specialkost. God datavana är ett krav.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 100 % semesteranställning Tillträde: 29 april eller efter överenskommelse Intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Referensnummer: A847893

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Susanna Eggertsen Larsson
Enhetschef Måltid
Telefon: 031-315 14 12
E-post: susanna.eggertsen-larsson@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Åsa Oscarsson
Kommunal
Telefon: 031-317 1139

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster