LogotypSkriv ut

Driftstekniker med inriktning styr och reglerteknik

Om arbetsplatsen

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö Energi är Hammaröbornas egna energibolag! Vi arbetar varje dag för att på ett ansvarsfullt sätt leverera en trygg uppvärmning till våra kunder som bor på Hammarö, idag och i framtiden. Vi är ett ungt kommunalt energibolag med stora investeringar för Hammarös framtid.

Läs mer >>

Arbetsuppgifter

Är du den vi söker?

Hammarö Energi söker en Driftstekniker med inriktning styr och reglerteknik. Tjänsten är heltid 100 %. Arbetstider kan variera under veckan och arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är underställd Vd och präglas av stort flexibilitet rörande arbetsuppgifter. Initialt kommer du att arbeta parallellt med vår driftstekniker under ett år så att du tryggt kan överta dennes arbetsuppgifter. Jobbet vänder sig både till dig med relevant utbildning och god erfarenhet av liknande arbete.

Som driftstekniker kommer Du ha ett totalansvar för företagets service vilket omfattar system för felanmälan, kundkontakt, service och dokumentation. Du kommer även att ansvara för en mindre produktionsanläggning på Sätterstrand. Självklart medverkar du i planering och utförande av investeringsprojekt. Du kommer delvis att arbeta enskilt vilket ställer stora krav på självständighet, målmedvetenhet och struktur.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi tror att du har god erfarenhet av styr och reglerteknik och fjärrvärmesystem. Du har erfarenhet av mätning och mätutrustning för fjärrvärme. Vidare tror vi att du tycker om att jobba med slutkunder

Din sociala förmåga värderas högt och är betydande för tjänsten. Som person är du också strukturerad, ordningsam och noggrann men också lösningsinriktad och flexibel när det krävs. Vi ser även att du är initiativrik och driven som trivs i en varierande arbetsroll där du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är prestigelös då arbetsuppgifterna innebär allt från smått till stort.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Arbetsgivarens referensnummer: A875925

Ansök här i samarbete med Aditro Recruit


Upplysningar

Johan Modin
VD
0730-224104
054-515205
johan.modin@hammaro.se