Undersköterskor, Hemtjänst Centrum

Hemtjänst Centrum

Arbetsuppgifter:

Att arbeta som undersköterska hos oss innebär att du bidrar till att ge god omsorg, vård och service i det enskilda hemmet enligt biståndsbeslut. Det innebär att vi tillsammans skapar trygghet, värdighet och delaktighet för dem vi stöttar och hjälper.

Vi samarbetar med hemsjukvårdens rehab- och sjukvårdsenhet vilket innebär att du kommer att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation.

I arbetet ingår även att vara kontaktman och att du ska dokumentera i verksamhetssystemet Treserva. Vi har möjlighet att påverka våra egna arbetstider genom att du ska lägga in ditt schema i Time Care Planering.

Arbetet innebär dag, - kväll- och helgtjänstgöring. Om du har geografiska önskemål, var vänlig och uppge det i ansökan så tar vi hänsyn till dem i möjligaste mån.

Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller liknande arbete är det meriterande. Du skall ha god rörlighet.

Då dator används som ett arbetsredskap är det nödvändigt att du har god datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Som engagerad undersköterska i hemtjänsten har du ett mycket viktigt och varierande arbete. Vi söker dig som är ansvarstagande, lugn och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor och är serviceinriktad. Du vet hur du skapar goda relationer genom ditt professionella bemötande.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att vi kör bil, cyklar eller går. I vissa områden är körkort ett krav!

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Tillsvidare heltid/deltid Önskad sysselsättningsgrad
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Referensnummer: A846180

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Evy Skager
Enhetschef Komarkens hemtjänst
Telefon: 0702 - 32 51 70

Mona-Lisa Kärnede
Enhetschef
Telefon: 0303-23 98 37

Fackliga företrädare:

Kommunal
kommunal@kungalv.se
Telefon: 0303 - 238000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster