Fysioterapeut

Som Fysioterapeut i vår verksamhet är du en del i ett stabilt arbetslag och du har goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Enheten präglas av gemenskap och kreativitet och vi arbetar aktivt för en attraktiv och hållbar arbetsplats. Ledarskapet utgår från ett medvetet coachande förhållningssätt för att du ska känna stöd i din utveckling.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i team med arbetsterapeut och i nära samarbete med övriga yrkeskategorier i arbetet med patienten. Under din dag möter du patienter och anhöriga på korttidsboende, i hemmet och på särskilt boende. Du ansvarar för bedömning, behandling, träning, provar ut hjälpmedel och instruerar/ handleder/utbildar personal och anhöriga.

Vikariatet är tidsbegränsat men kan eventuellt komma att förlängas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi ser att du är positiv till att arbeta i grupp och att samarbeta med dina kollegor samt har ett gott bemötande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Urval och rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Körkort B är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-02-01
Tidsbegränsat till: 2019-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: A835833

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Fredriksson
Enhetschef
Telefon: 0302-52 23 04
E-post: kerstin.fredriksson@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Maria Brodin
Fysioterapeut
Telefon: 0302 52 24 36
E-post: maria.brodin@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster