Timvikarier till förskolan

Tillbaka

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Ale kommun har en central bemanningsenhet som ansvarar för tillsättning av vikarier för korttidsbehov. Nu söker vi timvikarier som vill arbeta inom förskoleverksamhet.
Vill du bli en av oss?

För mer information: http://ale.se/

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har fyllt 18 år och vill arbeta som timvikarie i vår förskoleverksamhet.
Som vikarie i förskolan tar du över en ordinarie personals uppgifter. Du är där som en vuxen för att utmana och stötta barnen i deras utveckling och lärande. Fokus är att se till barnens bästa för att ge dem en bra vistelse på förskolan.

Vi erbjuder dig ett flexibelt, meningsfullt och roligt arbete!!

Du har möjlighet att arbeta på en eller flera förskolor och du har stora möjligheter att själv bestämma över när du vill arbeta förutsatt att det överensstämmer med det behov som förskolorna har av vikarier.

Vi använder oss av bokningsverktygen Time Care pool vilket innebär att du lägger dig tillgänglig i en digital kalender när du kan arbeta.

Kvalifikationer:

Du har fyllt 18 år och det är viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med barn. Som person är du självständig, ansvarsfull och lyhörd, du kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamheternas behov och du är tydlig i din kommunikation.
Vi söker i första hand dig som är utbildad barnskötare, läser barn- och fritidsprogrammet eller har annan likvärdigt pedagogisk utbildning. Men även du som har annan erfarenhet eller intresse av att arbeta med barn är välkommen med en ansökan.

Tidigare erfarenhet från arbete eller praktik inom förskolan eller annat arbete med människor är mycket meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att arbeta inom skola/barnomsorg krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret . Ansökningsblanketten hittar du i länken nedan.

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd. Detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde fortlöpande enligt överenskommelse.
Antal platser: 15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-12

Arbetsgivarens referensnummer: A857499

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Lindberg
Enhetschef, Bemanningsenheten
Telefon: 0704-32 03 46

Liz Svensson
Arbetsledare, bemanningsenheten
Telefon: 0303-70 30 23

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Tillbaka