Undersköterska natt sökes till Grenvägens - och Furulunds äldreboende

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi välkomnar dig till en arbetsplats att trivas på, här satsas såväl på personalens utveckling och välmående som på att ge boendets brukare bästa möjliga vardag. Här får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier- och genom dessa möten själv utvecklas som person.

Grenvägens- och Furulunds äldreboende bedriver verksamhet inom geropsyk, demens, somatik och ung demens. Som undersköterska hos oss får du möjlighet att alternera mellan dessa omvårdnadsområden.

Arbetsmoment som ingår är bland annat att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du arbetar utifrån kontaktmannaskap och upprättar samt arbetar utifrån genomförandeplaner. Social dokumentation är en viktig del av arbetet.
Du arbetar enligt gällande delegering ifrån Hälso och sjukvården och i nära samverkan med ansvarig sjuksköterska samt rehabiliteringsansvarig.

Vi söker dig som vill arbeta natt på våra två äldreboenden.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor. Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga. Du bidrar gärna till att utveckla verksamheten, gillar när det händer saker omkring dig och tar dig an nya utmaningar.

Utöver detta vill vi att du har:

- Undersköterskeutbildning
- Erfarenhet av omvårdnadsarbete
- God svenska i tal och skrift
- God datorvana samt gärna erfarenhet av social dokumentation

Har du också erfarenhet från nattarbete är det meriterande.

Stort vikt kommer läggas vi personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde önskas så snart som möjligt.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: 15/19

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi genomför urval löpande. Ansök därför så snart som möjligt.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Katrin Persson
Enhetschef
Mobiltelefon: 0725-429230
Telefon: 031-7929640

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Telefon: 031-3922126
E-post: Katarina.Brannstrom@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster