Du är mycket välkommen till en arbetsplats där sammanhållningen och samarbetet är väl utvecklat, vi är utbildade för och arbetar inom olika kompetensområden men har en helhetssyn som gör att vi hjälper varandra över gränserna för att ge våra patienter så goda dagar som möjligt. Du kommer att tillhöra Sociala Avdelningen och utgå från vårt äldreboende Antuna. I vår lite mindre kommun har vi nära till varandra, till politiker, chefer och andra, det ger alla en känsla av att behövas och att bidra.
Så visst vill du vara med oss och ge våra brukare en bättre vardag?

I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs


Arbetsterapeut i äldreomsorgen


Arbetsuppgifter

Som Arbetsterapeut i Aneby kommun har du ett intressant och varierande jobb, förutsättningar och behov hos den person du ska stödja styr insatserna. Du ser till hela människan och utgår från vilka vardagsaktiviteter man vill och behöver klara av att utföra. Arbetsuppgifterna består av Adl-bedömningar och bedömning av den fysiska miljön, hjälpmedelsutprovningar utifrån förskrivningsprocessen, handledning av personal mm. Arbetet utförs i både ordinärt och särskilt boende, på korttids-, rehab avdelning och i Trygg hemgångsteamet.
Viktiga egenskaper för oss är att du kan arbeta självständigt samtidigt som vi ställer krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Legitimerad Arbetsterapeut.

Körkort

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet är alltid meriterande.
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare. Det är två tjänster, den ena gäller tillsvidare, den andra är ett vikariat 2017-11-01 - 2018 -12-31.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-11-01. Tillträde sker efter särskild överenskommelse
Antal platser: 2

Vill du veta mera

Upplysningar om tjänsten lämnas av Chef HSL, Åsa-Karin Brunninge tfn 0380-46 538, Asa-Karin.Brunninge@ aneby.se

Fackliga företrädare
fackliga företrädare nås via vår växel 0380-46 100
Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2dcc1d98-155b-4251-b188-92562a1676c8.


Arbetsgivarens referensnummer är A716045
Sista ansökningsdag är 2017-10-10

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.Välkommen med din ansökan!