Yrkeslärare för vård- och omsorgsutbildning

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Vuxenutbildningen (Komvux) i Ale kommun är idag lokaliserad i Alafors och består av 17 medarbetare och erbjuder yrkesutbildning, grundläggande och gymnasiekurser samt SFI.

Komvux har nu ett rekryteringsbehov av yrkeslärare för vård- och omsorgsutbildning.
Ale kommun är tillsammans med Lilla Edet ett certifierat vård- och omsorgscollege (VoC) som arbetar med utveckling av verksamheten i nära samarbete med arbetsgivare i Ale/Lilla Edets kommuner.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för Komvux vård- och omsorgsutbildning inom vårt lokala VoC-college med utgångar mot äldreomsorg och funktionshinder. Du ges möjlighet att vara med och forma utbildningens upplägg och genomförande med utgångspunkt från Skolverkets styrdokument och överenskommelser i det lokala VoC-colleget där du ingår i programrådet. I arbetet ingår anskaffning av APL-platser i samverkan med kontaktpersoner inom respektive kommun.

Kvalifikationer:

Du är en person som har kvalitet och samarbete i fokus. Du tycker om att jobba och hitta lösningar tillsammans med kollegor där prestige är underordnat att hitta bra lösningar från eleverna. Du har förmåga att motivera, entusiasmera och skapa lärande för att eleverna ska lyckas att uppnå sina mål. Att individualisera, ta tillvara elevens tidigare erfarenheter och i arbetet ha ett validerande förhållningssätt är grundläggande i vår verksamhet. Det är viktigt att du har en god förmåga att skapa och upprätthålla kontakter med chefer och personal på APL-platserna, då praktiken är en viktig del av utbildningen.

Vi har nu behov av en lärare, en tillsvidaretjänst på heltid. Se även vår andra annons för en deltidstjänst då det kan vara en möjlighet att dela på tjänsterna (75 + 75 %).

Vi söker dig som är legitimerad och behörig yrkeslärare inom vård och omsorg.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A828601

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Anders Hedman
Rektor
Telefon: 0303-70 33 62

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster