Timvikarier kock/ måltidsbiträde, Bemanningsenheten

Tillbaka

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Kostverksamheten är en del av internservice i Ale kommun. Internservice har uppdraget att ge kvalitativ service till Ale kommuns kärnverksamheter på ett professionellt och resurseffektivt sätt.

På verksamhet kost ser vi måltiderna som en viktig del av dagen. Genom vårt arbete ser vi till att kommunens särskilda boenden, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Sammanlagt består verksamhet kost av ett 90-tal medarbetare och cirka 40 kök.

För mer information: https://ale.se/

Arbetsuppgifter:

Du arbetar med att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. Detta kan innebära att du som kock ena dagen självständigt tar hand om ett förskolekök och andra dagen är en del av ett köksteam i ett större kök. Du lagar och/eller serverar näringsriktig och god mat i våra kök. Du sköter de dagliga städrutinerna i köket och följer aktuellt köks egenkontroll och rutiner. Som måltidsbiträde jobbar du i ett köksteam i ett större kök eller mottagningskök med förekommande uppgifter. Antalet matgäster kan variera från 40-800 beroende på storlek på boende/skola/förskola. Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

Kvalifikationer:

Detta arbete kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i att vara i olika kök. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter, därför söker vi dig som är mycket serviceinriktad. Som kock klarar du att självständigt laga frukost, lunch och mellanmål i ett för dig nytt kök. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen.

För att arbeta på Bemanningsenheten krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret . Ansökningsblanketten hittar du i länken nedan.

https://polisen.se/Stockholms_lan/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde snarast. Vid behovsanställning.
Antal platser: 15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A858278

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Lindberg
Enhetschef, Bemanningsenheten
Telefon: 0704-32 03 46

Ingegerd Karlbom
Arbetsledare
Telefon: 0303-70 31 06
E-post: ingegerd.karlbom@ale.se

Bemanningsenheten
Telefon: 0303-70 42 60

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Tillbaka