Vikarierande HR-specialist till Lundby stadsdelsförvaltning

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

HR-avdelningen i Lundby består av ca 25 medarbetare. En förste HR-specialist, fem HR-specialister, en HR-administratör och enhetschef för Bemanningsenheten rapporterar till HR-chef. Övriga medarbetare arbetar inom bemanning eller administration och rapporterar till enhetschef för Bemanningsenheten. Avdelningen har precis genomgått en stor organisationsförändring och står i samband med detta inför en spännande nystart.

Som HR-specialist i Lundby arbetar du med generellt och fördjupat HR-arbete i förvaltningen med fokus på nära chefsstöd. Du arbetar med kvalificerade HR-frågor både på operativ och strategisk nivå i samtliga HR-processer. Det generella HR-arbetet kommer vara riktat gentemot en av stadsdelens sektorer. Utöver det ansvarar du för en eller flera HR-processer där ansvaret är på Lundbyövergripande nivå. Utredningar, projekt och andra tillfälliga specialuppdrag ingår i tjänsten med ojämna mellanrum.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleexamen med inriktning mot HR-området. Du skall ha erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, gärna som generalist.

Som person har du god analytisk förmåga och arbetar konsultativt och coachande. Du är serviceinriktad och har mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt planera, utreda, utveckla och driva frågorna inom ditt arbetsområde. Är du dessutom trevlig att ha att göra med kan detta bli riktigt bra!

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2020-01-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A847114

Andra uppgifter:

I Göteborgs Stad tillämpas rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Anna Malmcrona
HR-chef
Telefon: 031-366 77 62

Fackliga företrädare:

Ida Ytterström
Vision
Telefon: 031-366 71 16

Eva Karlefjärd
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 031-367 91 91

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster