Undersköterskor som brinner för att utveckla boende med demensinriktning

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu utbildade undersköterskor som med glädje och energi vill vara med och skapa bästa möjliga vård och omsorg varje dag på Lackarebäcks äldreboende hus C med inriktning demens.

I arbetet som undersköterska kommer du att, tillsammans med övrig personal, ge stöd och service till brukarna. Arbetet innebär att samarbeta i grupp samtidigt som du tar egna initiativ och hjälper till i arbetet att ta fram fungerande rutiner och arbetssätt. Just nu pågår ett arbete med att starta upp en ny arbetsgrupp och få fungerande rutiner. Detta gör att du som söker behöver tycka om att skapa ordning och reda samt brinner lite extra för att utveckla boende med demensinriktning. Insatserna till brukarna är individuellt planerade vilket innebär att brukarens individuella behov och förutsättningar står i centrum. Arbetet innebär också att vara behjälplig i det vardagliga livet och vid olika sociala aktiviteter. Du arbetar personcentrerat med ett salutogent förhållningssätt.

På Lackarebäcks äldreboende driver vi flera aktiviteter för de som bor hos oss, t.ex. parcyklar, trädgård, reminicens, spa mm. Nya förslag och idéer är välkomna!

På plats på våra boenden finns det speciella arbetskläder men skor får du själv ansvara för. Som tillsvidareanställd och visstidsanställd i Mölndals stad får du ersättning för motion och annan friskvård motsvarade 2000 kronor per år.

Kvalifikationer:

• Vård- och omsorgsprogrammet, meriterande med YH/KY-utbildning, inriktning mot demensvård/äldrepsykiatri
• Goda datakunskaper/IT- system
• Kunskap i social dokumentation
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Erfarenhet krävs av omvårdande arbete, gärna inom äldreomsorgen
• Erfarenhet av dokumentation i Treserva och schemaläggning i TimeCare ses som meriterande

På Lackarebäcks äldreboende arbetar vi aktivt för att skapa en sund och god arbetsmiljö där alla tar ansvar. Vi värdesätter egenskaper som ödmjukhet, samarbetsvilja och ett positivt tänkande. Humor och glädje är också viktigt för oss.

Om du har ett personligt intresse och kunskap kring skapande verksamhet som ex. musik, teater, bild/form eller friskvård så är det meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Intervjuer, urval och tillsättning sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A847896

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Anette Larsson
Enhetschef
Telefon: 031-315 24 37
E-post: anette.larsson01@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
KOMMUNAL
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster