<<Tillbaka

Lärare år 1-3 sökes till Påarps skolaDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Strax utanför Helsingborg hittar du Påarps skola, en F-9 skola med cirka 500 elever. Skolan är belägen i ett lummigt grönområde mitt i byn och förmedlar känslan av en liten skola i stort format. Hos oss möter du lyhörda kollegor i en naturlig delarkultur där du blir ett viktigt bidrag till en skola i utveckling. Vi arbetar för att skapa plats och utrymme för alla barn och elever att växa. Genom vår pedagogik och vårt förhållningssätt strävar vi efter att utveckla elevens förmåga att ta ansvar för sin egen undervisning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära tillsammans med lärare och annan personal i ett engagerat arbetslag. Som lärare planerar och stödjer du elevens lärande tillsammans med arbetslaget och tillsammans har ni ansvar för utveckling och genomförande av verksamheten. Arbetslagets motto är "alla elever är allas elever" vilket ger en tydlig bild av deras starka vilja till samarbete och att ge eleverna en hel skoldag. För oss är det viktigt att eleverna ges samma möjligheter oavsett vilken klass de går i; eleverna känner igen sig i andra elevers arbete och kan såväl inspireras av varandra som stötta sina skolkamrater.

Du inspirerar eleverna till nya upptäckter.
Som mentor har du ansvar för en elevgrupp och är den som kommunicerar med föräldrarna till gruppens elever. Du stärker och utvecklar elevernas sociala samspel och är en självklar förebild för dem.

Kvalifikationer

Du har utbildning som lärare för skolans tidigare år. Du är behörig och legitimerad lärare.
Du förväntas samspela med kollegor, men även ha förmågan att arbeta självständigt. Du är lösningsfokuserad, målinriktad och levererar arbete av hög kvalité.

Det är viktigt att du är en god ledare i klassrummet som sätter tydliga ramar och skapar förutsättningar så att varje elev känner trygghet och når sin fulla potential. Höga förväntningar är en ömsesidig förutsättning hos dig och eleverna för att nå goda resultat.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Upplysningar

Fredrik Dahlin
Biträdande rektor
070-869 42 91 / 070-869 42 91
fredrik.dahlin@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Lärarförbundet
042-10 54 94

Lärarnas riksförbund
042-10 59 98

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C23895
Sista ansökningsdatum: 2019-01-31


Sök jobbet här

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF


Klicka här för att läsa mer om oss!