Specialister på bygglov till en av Sveriges snabbast växande kommuner!

Tillbaka

Vi bygger och utvecklar Bollebygd – vill du vara med?

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner med många spännande samhällsprojekt de kommande åren. Vi finns i en expansiv region mellan Göteborg och Borås. Hos oss pågår en ständig utbyggnad av nya områden för bostäder och verksamheter samt vidareutveckling av våra befintliga miljöer i både tätort och landsbygd. Vi har också startat arbetet med en ny Översiktsplan.

Vi behöver förstärka vårt team med 3 specialister på bygglov. Hos oss erbjuds du möjligheter att arbeta med hela bygglovsprocessen i tätt samarbete med planerare, miljöinspektörer och andra funktioner inom Samhällsbyggnad. Hos oss arbetar du i en organisation med korta beslutsvägar och har en självklar del i utvecklingen i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Som specialist på bygglov arbetar du med stort eget ansvar med hela processen t.ex. bygglovshandläggning, rivningslov, förhandsbesked och bygginspektioner. Du arbetar självständigt i nära samverkan med olika intressenter som är berörda av de beslut som fattas.

Kvalifikationer:

Vi tror att du är utbildad byggnadsingenjör, bygglovshandläggare, arkitekt eller har en annan bakgrund som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper om plan- och bygglagen, plan- och byggförordningen, miljöbalken samt Boverkets byggregler. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av bygglovshandläggning. Du har också B-körkort.

Du har ett starkt intresse för samhällsbyggnad och gestaltningsfrågor. Du är lösningsfokuserad och har ett positivt och engagerat förhållningssätt med kunden i fokus.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Bollebygds kommun arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Hos oss erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska växa i sin roll. Du erbjuds också möjligheten att köpa Västtrafikkort med nettolöneavdrag och miljöbil som personalbil och löneväxling till pension med bruttolöneavdrag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi noga tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-10

Arbetsgivarens referensnummer: 17/28

Upplysningar lämnas av:

Ann-Charlotte Lind
Samhällsbyggnadschef
Telefon: 033-430 55 50

Tillbaka