Samordnare förråd och fastighet

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningen är arbetsplatsen för dig som vill vara med och påverka utvecklingen av Mölndals Stad. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Samtliga områden står inför spännande utmaningar genom de investeringar som sker i Mölndal. Vi erbjuder dig ett arbete med människor som har förmågan att tänka nytt och mod att förändra. Vi är duktiga på att ta tillvara personalens kunskaper och vill att ledarskapet präglas av engagemang, kommunikation, tydlighet och tilltro till individens resurser. Vi arbetar för att alla ska uppleva arbetsglädje, trivas och känna stolthet över sin arbetsplats

Avdelning Stadsmiljö svarar förvaltning, drift och utveckling av stadens gator, parker och grönområden. Inom avdelningen arbetar 70 personer och under vår- och sommarsäsongen ytterligare ca 30 personer.

Arbetsuppgifter:

Vill du ha ett omväxlande arbete och vara med och driva utvecklingen inom fastighetsplanering och drift samt utvecklingen av vårt interna förråd, är du välkommen att söka tjänsten som samordnare för förråd och fastighet!

Tjänsten är serviceinriktad och innehåller både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Du kommer dels att arbeta i vårt förråd där du ansvarar för att ta emot beställningar, sköta inköp av produkter hos våra avtalsleverantörer och hantera in- och utleveranser. Arbetsuppgifterna förutsätter att du skapar dig god kännedom om förvaltningens materialbehov, leverantörer, produktutveckling samt leveranskvalitet. I uppdraget ingår också viss ekonomihantering.

Truckkörning förekommer vid hantering av tyngre leveranser och vid lagerhantering. Du arbetar även med administration och hantering av våra nycklar samt med passersystemet Bewator.

Den andra delen av tjänsten innebär planering och beställning inom fastighetsdrift och underhåll samt att samverka med enhetens fastighetstekniker inom området.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har teknisk eller praktisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har erfarenhet av att arbeta med fastighetsdrift, beställningar och inköp i olika form, in- och utleveranser samt lagerhållning av material, gärna från teknisk verksamhet. Arbetet kräver god datavana inom Microsoft Office samt körkort B. Truckkort och erfarenhet av truckkörning är önskvärt men inget krav. Truckutbildning finns att tillgå. Kunskaper i systemen Proceedo, Agresso och förrådssystemet KomMa är meriterande.

För att lyckas i tjänsten krävs att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande, är initiativrik, har ett positivt sinnelag och tycker om ordning och reda. Du arbetar lika bra självständigt under eget ansvar som i grupp. Det är viktigt att du kan hantera ett varierat arbete och vill utveckla verksamheten.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-21
Referensnummer: A849385

Andra uppgifter:

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättningar att den inte behöver tas i anspråk internt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Bertil Eriksson
Enhetschef Fastighet och förråd
Telefon: 0705-781480

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster