Undersköterskor, Hemtjänsten Centrum och Ytterby

Hemtjänst i Ytterby och Centrum

Arbetsuppgifter:

Att arbeta som undersköterska hos oss innebär att du bidrar till att ge god omsorg, vård och service i det enskilda hemmet enligt biståndsbeslut. Det innebär att vi tillsammans skapar trygghet, värdighet och delaktighet för dem vi stöttar och hjälper.

Vi samarbetar med hemsjukvårdens rehab- och sjukvårdsenhet vilket innebär att du kommer att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation.

I arbetet ingår även att vara kontaktman och att du ska dokumentera i verksamhetssystemet Treserva. Vi har möjlighet att påverka våra egna arbetstider genom att du ska lägga in ditt schema i Time Care Planering.

Arbetet innebär dag, - kväll- och helgtjänstgöring. Om du har geografiska önskemål, var vänlig och uppge det i ansökan så tar vi hänsyn till dem i möjligaste mån.

Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller liknande arbete är det meriterande.

Då dator används som ett arbetsredskap är det nödvändigt att du har god datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Som engagerad undersköterska i hemtjänsten har du ett mycket viktigt och varierande arbete. Vi söker dig som är ansvarstagande, lugn och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor och är serviceinriktad. Du vet hur du skapar goda relationer genom ditt professionella bemötande.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att vi kör bil, cyklar eller går. Att kunna cykla är ett krav. I Ytterby är körkort ett krav! Vissa områden söker undersköterskor som har gedigen erfarenhet av schemaplanering och Time Care.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. Önskad sysselsättningsgrad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-04
Referensnummer: Usk htj tv jan -19

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Cathrine Hellström Rosenlöf
Enhetschef Centrum
Telefon: 0303-239610

Annika Weber
Enhetschef Ytterby
Telefon: 0303-23 96 58

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 0303-238000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster