Psykologer/ PTP-psykologer till Psykologenheten Hisingen

Hisingsgemensamma Resurser arbetar på uppdrag av de tre stadsdelsförvaltningarna; Lundby, Norra Hisingen och Västra Hisingen. Den organisatoriska tillhörigheten är situerad inom Sektor IFO-Funktionshinder Västra Hisingen. Vi är övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelarna och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Psykologenheten Hisingen består av drygt 35 legitimerade psykologer med uppdrag att serva Hisingens stadsdelars verksamheter med psykologkompetens. Vi utför även uppdrag för Göteborgs Förskole- Grundskole- och Utbildningsförvaltningar, och för Social Resursförvaltning. Vi arbetar inom många verksamhetsområden med konsultation, handledning, psykologsamtal, utredning och utbildning.

Vi söker nu två legitimerade psykologer eller PTP-psykologer för uppdrag inom skola och gymnasieskola. I uppdraget kommer du att ingå i elevhälsoteam där du står för den psykologiska kompetensen, samt arbeta med konsultation, utredning och elevsamtal. Stort fokus läggs på att utveckla det förebyggande och främjande arbetet. Under arbetsveckan utförs arbetet dels på plats på de skolor/gymnasieskolor du arbetar mot, dels på Psykologenheten där du har tillgång till kontorsrum, samtalsrum, testrum, utredningsmaterial och referensbibliotek.

Vi är måna om att våra medarbetare har förutsättningar att göra ett gott arbete och möjlighet att utvecklas. På enheten har du tillgång till handledning och kompetensutveckling samt en stor grupp psykologer med erfarenhet från många olika verksamhetsområden, extra värdefullt om du gör en PTP-tjänst! Du ingår även i utvecklingsgrupp och andra uppdragsrelaterade grupper på enheten.

På grund av pågående organisationsförändringar inom Grundskoleförvaltningen har vi i dagsläget möjlighet att erbjuda tidsbegränsade tjänster till 2019-08-15, men goda möjligheter till förlängning finns!

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid utifrån de uppdrag och behov som Psykologenheten har.

Kvalifikationer:

Krav för anställningen:
- legitimerad psykolog eller psykologexamen

Meriterande för tjänsten:
- erfarenhet av arbete inom skola och förskola
- vana att arbeta med konsultation och psykologisk testning.

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. B-körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde sker snarast.
Tidsbegränsat till: 2019-08-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: 430/18

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Gustav Leandersson
Tf Psykologchef
Telefon: 0705-387404

Fackliga företrädare:

Andreas Olsson
Sveriges Psykologförbund
Mobiltelefon: 0705 - 38 74 03
Telefon: 031 - 366 67 45

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster