Hem- och konsumentkunskapslärare till nytänkande och familjär skola

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad för våra medborgares framtid? Vi på Skiljeboskolan söker nu dig som är legitimerad grundskolelärare inom hem- och konsumentkunskap och som trivs med att samarbeta med engagerade kollegor. Hos oss får du verkligen sätta prägel på din kreativa sida inom undervisning. Vi på Skiljeboskolan uppskattar nytänkande och ser gärna att du precis som oss - brinner för elevernas utveckling!

Skiljeboskolan är en familjär och nytänkande skola med cirka 340 elever i årskurs 7-9. Vi är 45 lärare med olika kompetenser där alla har ett gemensamt mål, elevens bästa, vilket genomsyrar hela verksamheten. Vi arbetar tillsammans för att våra elever ska känna trygghet, utvecklas och nå sina mål. Något vi är stolta över är att samtliga elever känner sig välkomna hos oss.

Läs mer om vår skola här: http://www1.vasteras.se/skiljeboskolan/ och gå gärna in på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/skiljeboskolan/

Arbetsuppgifter

Som lärare inom hem- och konsumentkunskap har du en viktig roll för våra elevers framtid. Du får dessutom tillhöra en levande skola med glädje och lust för lärande. Dina arbetsuppgifter är bland annat planering, beställning av varor, undervisning, coachning och värdegrundsarbete utifrån läroplanen. Förutom att du får ingå i ett inspirerande arbetslag så får du även samarbeta med din erfarna kollega som också undervisar inom hem- och konsumentkunskap.

Som anställd på Västerås stad arbetar du för Västmanlands största arbetsgivare. Här finns möjlighet att utvecklas inom pedagogik! På Skiljeboskolan får du exempelvis tillgång till kompetensutveckling, nätverk och seminarium. Låter det som något för dig? Hoppas vi ses!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskolelärare för undervisning i hem- och konsumentkunskap. För dig är det naturligt att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov och mål. Vi ser gärna att du trivs med att använda digitala verktyg i din undervisning. Har du tidigare erfarenhet av undervisning inom hem- och konsumentkunskap ser vi det som meriterande. Likaså om du har arbetat i Västerås stads e-handelssystem (VIP).

För att trivas i denna tjänst är du nytänkande och har ett genuint intresse för elevernas lärande och utveckling. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum och ger alla elever rätt förutsättningar att lyckas med sitt lärande. Du har även förmåga att skapa tillit samt vara en förebild för våra elever. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och tycker om att samarbeta med andra.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-29

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00215

Kontakt

Enhetschef/Rektor Ulla-Karin Mårdh Telefon: 076-569 21 88

HR-konsult Linda Englin Telefon: 021-39 39 71

Lärarförbundet Marie Andersson Telefon: 021-39 09 33

LR Adis Lojo Telefon: 021- 39 09 36

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


se filmen om oss som arbetar inom barn- och utbildningsförvaltningen här