Tingsryds kommun söker Undersköterska till Konga Allhus

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

Tingsryd Kommun söker undersköterska till äldreboendet Konga Allhus. Konga Allhus har två avdelningar med 24 lägenheter med en plats växelvård och korttid. Du arbetar med alla arbetsuppgifter inom omsorgsarbetet med fokus på ansvaret som kontaktman för individens behov.

På Konga Allhus arbetar vi med personcentrerad vård med värdighet och välbefinnande för den enskilde. Vi har ett nära samarbete med övriga professioner i teamet. För oss är omtanke, professionalism och engagemang grunden i arbetet. Vi erbjuder dig en tydlig ansvarsfördelning och stimulerande arbetsmiljö med delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer:

Undersköterska med godkänt diplom eller betyg. Social kompetens och en positiv attityd är
egenskaper som vi lägger stor vikt vid. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har förmågan att tillsammans med gruppen skapa ett klimat där du och dina arbetskamrater arbetar mot gemensamma mål/delmål med brukaren i fokus. Du är flexibel, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en positiv person, initiativrik och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med glädje och engagemang i våra verksamheter.


Övrigt:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 85%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: 2019-09-01 eller enligt överenskommelse Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-18

Arbetsgivarens referensnummer: A880401

Upplysningar lämnas av:

Ylva Andersson
Områdeschef
Telefon: 070 301 43 24

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Sökes via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka