Utvecklingsledare äldreomsorg

Tjänsten ligger organisatoriskt under Enheten för verksamhetsstöd som är en av två enheter inom Verksamhetsområde Administration inom Sektor stöd och omsorg.

Enheten samlar alla övergripande utvecklingsfunktioner inom sektorn. Här arbetar utvecklingsledare, planeringsledare, systemförvaltare med flera. Här finns även funktionerna Medicinsk ansvarig sjuksköterska, Medicinskt ansvarig för rehabilitering och Socialt ansvarig samordnare. Enheten bildades i januari 2018 och består av 19 medarbetare med stort engagemang, bred kompetens och utvecklingsfokus.
Vår arbetsplats ligger centralt i Lerums centrum med närhet till pendelstationen och kommunikationerna är mycket goda både från Göteborg och Alingsås.

Arbetsuppgifter:

Som utvecklingsledare med inriktning äldreomsorg är du en central stödfunktion för de två verksamhetscheferna inom äldreomsorgen i Lerums kommun. Du stödjer i processer som kvalitetsuppföljning, arbetsmiljö, statistik och verksamhetsuppföljning. Du arbetar även med avgränsade utvecklingsuppdrag inom området och samverkar med enhetschefer och andra utvecklingsfunktioner.

Utvecklingsledaren arbetar aktivt med den externa och interna kommunikationen inom äldreomsorgen.

Utvecklingsledaren samordnar avtalsuppföljningen för de externa utförarna av äldreomsorgen och är en viktig funktion i upphandling av extern vårddrift. Lerums kommun tillämpar valfrihetsmodell enligt LOV inom hemtjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill arbeta i ett föränderligt uppdrag och som ser möjligheterna i framtidens äldreomsorg.
Du har relevant akademiska examen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerat utvecklings- och utredningsarbete inom kommunal verksamhet och har erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen, gärna både myndighetsutövning och utförande. Det är meriterande om du har god kännedom om avtalshantering och goda kunskaper i Office paketet.
Du är bra på att kommunicera i tal och skrift och har lätt för att samarbeta med andra. Du är strukturerad, tydlig och ansvarsfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A846085

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lina Yngström
Enhetschef
Telefon: 0302-52 19 95

Fackliga företrädare:

Birgitta Landahl
Vision
Telefon: 0302-52 11 95

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster