Fritidspedagog/ socialpedagog till Bleketskolan 7-9

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vi som jobbar i barn- och utbildningsförvaltningen tycker att barns och ungdomars utveckling är det viktigaste som finns. Det har också märkts i flera av de rankningar som görs av landets skolor. Tjörn har hamnat i det övre skiktet i olika jämförelser under flera år. Här trivs medarbetarna och har stora möjligheter att utvecklas.
– Det är ett fint uppdrag att få tal del av barnens första utbildning. VI blir bättre tillsammans och funderar dagligen på hur vi kan utveckla verksamheten, säger Petra Mällbin Alexandersson, förskollärare och utvecklingspedagog i Rönnängs förskola.

Bleketskolan är en 7-9 skola med ca 210 elever som ligger i Bleket på sydöstra Tjörn, underbart beläget nära hav och natur.

Skolan är organiserad i 3 arbetslag, årskursvis. Vi ser det kollegiala samarbetet som viktigt och jobbar nära varandra i arbetslagen.
Vi har ett starkt EHT-team med tydlig organisation och rutiner som bidrar till trygghet och hög måluppfyllelse för eleverna.
Vi arbetar förebyggande och främjande med elevhälsa. Trygghet, trivsel och goda resultat är ledord.

Sist men inte minst är Bleketskolan en skola att trivas på för alla.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en fritidspedagog/socialpedagog. Du ska arbeta tillsammans med våra skolvärdar där ni tillsammans skapar goda rastaktiviteter för eleverna på Bleketskolan. I tjänsten ingår även att driva vårt elevkafé. Du kommer vara en del i vårt hälsofrämjande arbete och kommer att ingå i trygghetsteamet.

Kvalifikationer:

Du har gymnasieutbildning inom barn och ungdom/fritidspedagogexamen/socialpedagogexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och positivt sätt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-02-25. Eller efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Referensnummer: Buf 2019/24

Andra uppgifter:

Urvalsförfarande sker löpande.

Medarbetarna i kommunen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som personalvårdsstöd och friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags introduktion om kommunen samt rundtur. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Upplysningar lämnas av:

Bodil Karlsson Ejwertz
Tf rektor
Mobiltelefon: 0766-341560
Telefon: 0304-601560
E-post: bodil.karlsson-ejwertz@ tjorn.se

Fackliga företrädare:

Robert Hallding
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768-26 21 62

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster