Fysioterapeuter

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.


Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla kommunrehab Mölndal tillsammans med oss? Vi söker nu ersättare för två medarbetare som går på föräldraledighet. Vi har en bra sammanhållning och delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Vi arbetar med yrkesträffar och har ständigt pågående utvecklingsområden.

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt team bestående av fysioterapeuter och arbetsterapeuter inom kommunal hälso- och sjukvård. Vårt mål är att tillgodose våra patienters behov av trygghet, omsorg och livskvalitet utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt. Verksamheten arbetar mot såväl hemsjukvård, äldreboende funktionshinder, korttidsenhet samt ASIH(Avancerad sjukvård i hemmet).
Som fysioterapeut arbetar du med att identifiera och bedöma patientens rehabiliteringsbehov enligt fysioterapiprocessen. Vi har ett nära samarbete med andra aktörer i kommunen, såsom sjuksköterskor, undersköterskor, biståndshandläggare och enhetschefer. Handledning och undervisning av undersköterskor/omvårdnadspersonal ingår också i arbetet.

Vår verksamhet har sin kontorslokal vid Södra Portens fräscha och attraktiva företagspark bredvid E6/E20 med goda kommunikationer med bil, cykel, buss och tåg. Här finns närhet till grönområde, restauranger och friskvårdsanläggning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Tidigare erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.
Du är engagerad och trivs med att arbeta som fysioterapeut tillsammans med andra professioner. Du tycker om utmaningar och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten.

Du ska trivas med att arbeta flexibelt och självständigt. Att kunna ta egna initiativ, organisera och planera sin tid är grundläggande för arbetet.

Då tjänsten kräver daglig kontakt med många olika människor krävs hög social kompetens och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, bemötande och personlig lämplighet. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

B körkort är ett krav. Manuell växellåda

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Vikariat 1 år respektive 6 månader. Med tillträde den 190501 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Referensnummer: A847267

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Annika Wållberg
Enhetschef
Telefon: 031-315 23 31
E-post: annika.wallberg@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Emma Andersson
Fysioterapeuterna
Telefon: 031-315 10 00
E-post: emma.andersson01@ molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster