Intresseanmälan som timvikarie i förskola och skola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Arbetsuppgifter:

Är du en av dem som önskar ha ett meningsfullt, varierande och roligt arbete tillsammans med barn? Då kan uppdraget som timvikarie i förskola och skola vara något för dig.
Som timvikarie får du vara med och skapa lustfulla, lärorika och trygga miljöer för alla barn och elever. Du får kunskap och erfarenheter från skolförvaltningens olika verksamheter, vilket kan ge en bra grund för dig som har tankar på fortsatta studier inom området.

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra förskolor och skolor på kortare eller längre uppdrag. Detta går att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Du väljer själv vilka dagar och tider som du vill vara tillgänglig för arbete. Genom bokningsverktyget Time Care Pool bokas du på arbete via SMS. För att få kontinuitet i våra verksamheter ser vi att du kan arbeta minst två dagar i veckan. Arbetstiderna kan sträcka sig från 06:30- 18:00.

Kvalifikationer:

Du har examen som barnskötare, gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med barn. Detta är dock inget krav.

Det är viktigt att du sätter barnen i fokus samt är engagerad och har stor ansvarskänsla. Då dina arbetsplatser kommer att variera behöver du vara flexibel och ha lätt för att skapa nya kontakter.

Du har goda kunskaper i svenska språket. Kunskaper i andra språk är meriterande.


Är du att detta är ett arbete som passar just dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 20

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Intervjuer och urval sker löpande

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A841022

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Linda Måredh
Rekryterare
Telefon: 031-315 17 96
E-post: linda.maredh@molndal.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster