Välkommen som undersköterska till Tuve hemtjänst!

Tillbaka

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Tuvegården ligger vackert med utsikt över sjön Gerdsken och inom promenadavstånd från centrala Alingsås. Vi är ett härligt gäng med mycket teamkänsla!

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och erbjuder semesterväxling samt förmånliga träningsmöjligheter. Vi hoppas att just Du kommer trivas hos oss!

Arbetsuppgifter:

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med dina kollegor? Det är bra, för vi söker en person med god samarbetsförmåga och som samtidigt kan ta egna initiativ.

Eftersom du är flexibel och ansvarstagande så hanterar du arbetsdagar som innebär allt från leverans av mat, ge mediciner, promenader, tvätt av kläder till att sitta ner och prata en stund med den som behöver.

Vi hänger med i utvecklingen och är en av de ledande kommunerna inom digitalisering, därför behöver du känna dig trygg med att använda smartphones och datorer.

För att kunna ha en god kontakt med brukare och anhöriga samt att kunna dokumentera behöver du vara bra på att prata och skriva svenska.

Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, vilket innebär att vi utgår från de resurser och förmågor som brukaren har. Vi anpassar stöd, omsorg och omvårdnad utifrån det individuella behovet.

Kvalifikationer:

Du är 18 år och utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från vård- och omsorg.

Erfarenhet utav samordnande arbetsuppgifter är meriterande.

Körkort är ett krav eftersom du jobbar hemma hos brukarna.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande och din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 % eller eget önskemål
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-08

Arbetsgivarens referensnummer: A862219

Upplysningar lämnas av:

Hanna Jörnbratt
Enhetschef
Telefon: 0322-617246
E-post: hanna.jornbratt@ alingsas.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Tillbaka