Specialpedagog till Noltorpsskolan

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.
Välkommen att arbeta tillsammans med våra erfarna pedagoger i grundskolan. Vi är en F-6 skola som ligger naturnära med skogen inpå knuten. Noltorpsskolan är en 3-papallellig grundskola och grundsärskola med tillsammans 500 elever. Goda strukturer, stabilitet och kreativitet är viktigt för oss för att skapa en bra arbetsmiljö för både elever och vuxna. Vårt största fokus är elevernas kunskapsutveckling och hur man planerar och organiserar undervisningen för att skapa god måluppfyllelse och att varje elev når sin fulla potential. Vi är stolta över det goda arbete våra erfarna pedagoger gör varje dag.


Arbetsuppgifter:

Specialpedagogens huvudsakliga uppdrag består av hälsofrämjande och förebyggande arbete tillsammans med vårt erfarna elevhälsoteam. Målbilden är alla pedagoger ska känna att de har tillgång till de stödstrukturer som krävs för att skapa en tillgänglig lärmiljö i klassrummet.

Vår skolas styrkor och utmaningar är att vi är en stor skola som växer och står mitt i en ombyggnadsprocess. Det öppnar upp för kreativa lösningar och ger dig som ny specialpedagog möjlighet att tillsammans med rektorerna utforma din roll som specialpedagog riktat mot grundskolan. Vid din sida har du våra specialpedagoger som riktar sig mot förskola/ förskoleklass och grundsärskola.

I ditt uppdrag ingår du som en del i det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer att handleda pedagoger, utföra pedagogiska kartläggningar, vara ett stöd inom specialpedagogiska frågor på alla nivåer, hålla möten med vårdnadshavare, vid specifika fall vara en del i överlämningar samt delta i organisationsplanering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eleven i fokus och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du bör ha erfarenhet av elever med olika funktionsvariationer och nyanlända elever. Ha lätt att samarbeta med andra professioner och erfarenhet av pedagogiska kartläggningar inom grundskola.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A845030

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Upplysningar lämnas av:

Ingela Lindahl
Rektor Noltorp
Telefon: 0322-61 64 13

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster