Utbildningsadministratör förskola

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Vi söker nu en utbildningsadministratör till sektor utbildning, kultur och fritid. Placeringen är centralt på sektorn och våra lokaler ligger vid Ale torg i Nödinge. På enheten arbetar 13 personer bestående av administratörer och handläggare med olika fokusområden. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Som utbildningsadministratör ansvarar du för att handlägga ansökningar och placeringar till förskola och pedagogisk omsorg. I arbetet ingår bland annat leverans av statistik till SCB, samt kontroller och handläggning av olika ärenden. Arbetet innebär kontakter med vårdnadshavare, förskolechefer, controller samt administratörer på UKF. Du är underställd verksamhetschef förskola. Du kommer att ingå i ett team bestående av utvecklingsledare och utbildningsadministratör.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta administrativt. Du har erfarenhet av förskolans verksamhet/regler, skollag och övriga styrdokument. Du har en vilja och förmåga att ta stort eget ansvar samt är effektiv och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du har förmågan att strukturera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du är flexibel och har ett gott bemötande externt såväl som internt. Du har minst gymnasieexamen och/eller högskolestudier som arbetsgivaren bedömer relevanta för uppgifterna. Du ska ha erfarenhet av arbete med administrativ uppgifter. Meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med våra digitala system såsom Extens/Hypernet, KIR, Artvise och IST Analys med flera.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-03-01. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Referensnummer: A843880

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Helena Johansson
Chef för UKF barnomsorgsadministration
Telefon: Nås via kommunens kontaktcenter 0303-70 30 00

Lina Nelin
Utvecklingsledare barnomsorgen
Telefon: Nås via kommunens kontaktcenter 0303-70 30 00

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster