Infrastrukturchef

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Ale kommun söker en infrastrukturchef till sektor samhällsbyggnad.

På enheten arbetar åtta personer vilket gör att vi har ett nära samarbete i de flesta frågor.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att vara chef för infrastrukturenheten med både personal- och ekonomiansvar. Enheten utgör tillsammans med gata/park, VA och renhållning, verksamhet teknik som är en del av sektor samhällsbyggnad.

Infrastrukturenheten ansvarar för genomförande av investeringar avseende gator, gång- och cykelvägar, allmänna platser, parkeringsplatser, busshållplatser samt kommunal belysning. Dessutom ansvarar enheten för nödvändig infrastrukturutbyggnad i och i anslutning till nya exploateringsområden.

Enheten arbetar också med kommunens trafikplanering för en förbättrad trafiksäkerhet, framkomlighet och miljö. En viktig del i enhetens arbete är delaktigheten i kommunens samhällsplanering i såväl framtagande av detaljplaner som bygglovsfrågor.

I det expansiva skede kommunen är inne i kommer infrastrukturchefen att ha en central roll för att leda och genomföra arbetet inom ramen för enhetens uppdrag. Infrastrukturchefen kommer också att få ta ett stort ansvar för kommunens skogsförvaltning och dammsäkerhetsarbete.

Kontakter med allmänheten, myndigheter och politiker är vanligt förekommande i arbetet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är drivande, förändringsinriktad och kommunikativ. Som person är du välorganiserad och har hög känsla för service. Goda ledaregenskaper är nödvändiga. Du ska stå för ett tydligt, tryggt och modigt ledarskap.

Du bör ha relevant kompetens och kommunal erfarenhet från ett antal av enhetens ansvarsområden.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-22
Referensnummer: A850308

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Anders Kiani Jansson
Verksamhetschef teknik
Telefon: 0303-70 34 17

Rune Strömberg
Tf infrastrukturchef
Telefon: 0303-70 34 45

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster