Familjepedagog, Lilla Edet

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra nästan 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Lilla Edets kommuns Individ och familjeomsorg har som mål är att bli Sveriges bästa socialtjänst!

Vi söker en familjepedagog som vill vara med att arbeta och utveckla vår öppenvård. Tidigare har vi haft fokus på barn, ungdomar och familjer och kommer nu även börja jobba med missbruk hos ungdomar och vuxna. Vårt mål är att på bästa sätt arbeta med förändring utifrån de behov som finns hos våra medborgare.

Vi erbjuder en organisation med många möjligheter, som vill utvecklas och som ständig arbetar med förbättring. Vi är en öppenvårdsenhet med 14 engagerade kollegor varav 6 arbetar som familjepedagoger. Vi arbetar för en funktionell samverkan (socialsekreterare utförare) med klienten i fokus. Vi genomför kontinuerligt kompetenshöjande aktiviteter.

Vi jobbar intensivt med att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö, en rolig arbetsplats och givetvis ett gott socialt arbete som vi kan vara stolta över. För att nå detta jobbar vi Lean-inspirerat vilket förtydligar, förenklar och underlättar våra processer.

Vill du vara med?

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, socionom eller annan likvärdig utbildning.

Som person är du positiv med eget driv som tycker att barns levnadsvillkor är viktiga och avgörande. Du vill, kan och vågar se tillvaron utifrån vad som är bäst för huvudpersonen. Du trivs bra med stor variation på arbetsuppgifterna, vill göra skillnad och vill vara med i vår strävan att bli Sveriges bästa socialtjänst.

Vi erbjuder samtliga medarbetare MI-utbildning, utbildning i ICDP samt barnsamtal. Vi erbjuder övriga utbildningar utifrån behov hos organisationen och/eller den enskilde. Vi har ett generöst flextidsavtal samt möjlighet till arbete hemifrån eller på annan plats.


Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid med flexavtal
Tillträde: Tillträde snarast men hänsyn tas till eventuella uppsägningstider.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A846933

Andra uppgifter:

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt där vi ser fram emot att få ta del av ditt personliga brev med bifogat CV.

Du ansöker för tjänsten via vårt rekryteringssystem Visma Recruit, som du kommer åt direkt i annonsen genom att klicka på ansök.

Vill du veta mer om oss? Gå då gärna in på lillaedet.se/ledigajobb för att läsa mer om hur det är att arbeta inom vår kommun!

Upplysningar lämnas av:

Emil Gusteus
Enhetschef
Telefon: 0520-65 96 01
E-post: emil.gusteus@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Anna Gedda Kööhler
Vision
Telefon: 0520-42 29 13
E-post: visionilillaedet@ gmail.com

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster