Fysioterapeut eller sjukgymnast till särskilt boende

Publiceringsdatum: 2019-02-19

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Särskilt boende står inför stora spännande utmaningar utifrån det nya Hälso- och sjukvårdsavtalet och där vi ser dig som en drivande och viktig inspiratör i arbetet med implementeringen. Vi står också inför en stor demografisk förändring och utveckling av teknologi som ställer högre krav på framtidens fysioterapeut/sjukgymnast i den kommunala hemsjukvården.
Nu utökar Rehabenheten särskilt boende med en fysioterapeut/sjukgymnast.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt genom bland annat rehabilitering, träning och hjälpmedelsförskrivning. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Kort och gott handlar detta om att ge möjligheter till ett bättre, tryggare och friskare liv för dem som vi arbetar kring.
Du kommer att arbeta i team kring patienten. Samverkan och samarbete med arbetsterapeut, omvårdnadspersonal, sjuksköterska och sektionschefer är en förutsättning för en bra vård och det är också så vi arbetar. Du måste därför vara en relationsbyggare som ser värdet i andras kompetenser.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad och ansvarstagande leg. Fysioterapeut/sjukgymnast som sätter en ära i att bemöta både patienter, anhöriga och kollegor på ett respektfullt och professionellt sätt.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med sektionschefer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonalen. Du har viljan och förmågan att arbeta i team och bidra till teamarbete.

Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för nya utmaningar. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.
För att trivas hos oss är det viktigt att du vågar fatta egna beslut samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra professioner.
Erfarenhet av att arbeta på särskilt boende, inom yrkesområdet och kommunal verksamhet är meriterande.
God datavana.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-10

Referensnummer: 175-19-58

Kontaktpersoner

  • Ulrika Bengtsson
  • Sektionschef
  • 070-5346523

Fackliga företrädare

  • Julia Sundström
  • 0731-456249

Övrigt

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.