Fritidspedagoger/ Grundlärare fritidshem till Rävekärrsskolan

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Om Rävekärrsskolan
Rävekärrsskolan är en skola med ca 300 elever och 50 medarbetare. Vi är indelade i arbetslag F-3, 4-6, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Östra Mölndal med närhet till såväl Mölndals museum som Mölndal centrum och Gunnebo.
Skolan har en stor skolgård som uppmuntrar till lek. Vi har lokaler anpassade för fritidsverksamhet och tillgång till gymnastiklokal samt konstgräsplan. Alldeles i närheten har vi vår fina skolskog, med möjlighet till flera utflykter och spännande upptäcktsfärder.
På Rävekärrsskolan har vi god trivsel, såväl bland elever som personal. Vi värnar om varandra och ser delaktighet och inflytande som en självklar del i vårt arbete.


Arbetsuppgifter:

Genom undervisning med utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter, arbetar du som fritidspedagog på Rävekärrsskolan med att ge alla elever en meningsfull fritid. Du utmanar eleverna och erbjuder en undervisning med variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer. Under skoldagen samverkar du i klass tillsammans med lärare. Du kan också komma att ansvara för undervisning i bild och/eller musik om du har behörighet.

Kvalifikationer:

Vi söker utbildade fritidspedagoger eller grundlärare i fritids med inriktning bild och/eller musik. Vi söker dig som har barnet i fokus och tycker om att arbeta tillsammans i arbetslag med andra fritidspedagoger och lärare. Du har lätt för att samarbeta med både elever, kollegor och vårdnadshavare och tycker om att ta egna initiativ. Du är positiv och drivande och har en klar bild av hur du vill arbeta med läroplanen för fritidshemmet.

Kunskaper inom IKT är värdefulla då det är ett verktyg vi använder vid såväl planering, utvärdering och dokumentation samt i verksamheten med barnen. Kunskap inom digitalisering är önskvärt. Alla elever på skolan har digitala lärverktyg.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05. Semestertjänst.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: A861714

Upplysningar lämnas av:

Maria Gustafsson
Biträdande rektor
Mobiltelefon: 031-315 32 14
E-post: maria.gustafsson01@ molndal.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Tillbaka