Specialpedagog/ Speciallärare matematik till Mimers Hus Gymnasieskola

Mimers hus är en kommunal gymnasieskola, som är centralt belägen i Kungälv. I anslutning till skolan finns Mimers kulturhus med bibliotek, stadsteater och café. Det går ungefär 1600 elever på skolan och här finns de flesta nationella yrkes- och studieförberedande programmen. Vi erbjuder även introduktionsprogram såsom språkintroduktion, individuellt alternativ, preparandutbildning och yrkesintroduktion.

Arbetsuppgifter:

Skolan har ganska nyligen infört en ny organisation. Vill du kan du få vara med och påverka skolans utveckling i riktning mot skolans verksamhetsidé? Det kommer att bli en spännande och utvecklande resa.

Som specialpedagog på Mimers hus kommer du att arbeta i samverkan med ett lag av specialpedagoger, som ingår i olika elevhälsoteam och samverkar med lärararbetslag. Fokusområde för dig kommer att ligga på gymnasieskolans nationella program, vilket förutsätter kompetens att förstå elevens situation på gymnasiet samt kunna hjälpa lärarna få syn på hur de kan entusiasmera eleven på rätt nivå och olika sätt.

Kvalifikationer:

Det är viktigt att du har ett relationellt förhållningssätt och erfarenhet av eller vilja att arbeta huvudsakligen på organisations- och gruppnivå. Stor vikt läggs vid att du har intresse och förmåga att driva processer enskilt såväl som tillsammans med andra. Specialpedagogsexamen är en merit. Du har god förmåga att bygga goda relationer med lärare, och stötta dem i att utveckla lärmiljöer på gruppnivå samt att skapa inkluderande processer genom formativa arbetsmetoder och arbetssätt.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A847667

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Magnus Haglund
Rektor
Telefon: 0727-448262

Fackliga företrädare:

Fredrik Dahlberg
LR
Telefon: 0724-519345

Peter Hvass
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0767 - 73 28 77
Telefon: 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster