Timvikarier lokalvård, Bemanningsenheten

Tillbaka

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Lokalvården är en del av internservice i Ale kommun. Internservice har uppdraget att ge kvalitativ service till Ale kommuns kärnverksamheter på ett professionellt och resurseffektivt sätt.

För mer information: https://ale.se/

Arbetsuppgifter:

Du arbetar med att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för en väl genomförd lokalvård i Ale kommun. Internservice lokalvård servar kommunens verksamheter med lokalvård på till exempel förskolor, skolor, äldreboenden, idrottshallar och kontor.
Vi använder moderna städmetoder och arbetar tätt med fastighetsskötare och vaktmästare i våra lokaler. Du hör till ett team av kollegor med samma arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Detta arbete kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i ditt arbete.
Önskvärt är dokumenterad erfarenhet av lokalvårdsyrket. SRY-PRYL-utbildning eller annan likvärdig utbildning är meriterande.
Ett gott bemötande till medarbetare och arbetsplatser är viktigt.
Vi vill även att du har grundläggande datorkunskaper och goda kunskaper i svenska språket.

För att arbeta på Bemanningsenheten krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret. Ansökningsblanketten hittar du i länken nedan.

https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/Polisens-blanketter-442-3-skriv-ut.pdf

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A858762

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Lindberg
Enhetschef, Bemanningsenheten
Telefon: 0704-32 03 46

Ingegerd Karlbom
Arbetsledare
Telefon: 0303-70 31 06
E-post: ingegerd.karlbom@ale.se

Bemanningsenheten
Telefon: 0303-70 42 60

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Tillbaka