Tingsryds kommun söker resurspedagog

Tillbaka

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter:

I Tingsryds kommun försöker vi så långt det är möjligt organisera för att alla elever som går i grundskolan ska må väl och tillgodogöra sig undervisningen i den grundskola som finns närmast hemmet, ibland måste vi dock tänka utanför de ramarna.

Att arbeta på en liten enhet med elever i behov av extraordinära lösningar kräver ett stort intresse och engagemang, förmåga att hålla i och hålla ut, samt förmåga att samarbeta och ta till sig och omsätta handledning i praktik.

Tjänsten ställer krav på flexibilitet då det kan handla om en eller flera elever med olika behov och förutsättningar.

Kvalifikationer:

Resurspedagog, socialpedagog, elevassistent eller annan adekvat utb.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper inom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, kan bygga goda relationer samt är trygg i självständigt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid. 80%
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2019-08-12
Tidsbegränsat till: 2020-06-01. med möjlighet till förlängning
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-30

Arbetsgivarens referensnummer: A877835

Upplysningar lämnas av:

Katrin Karlsson
Chef Centrala Barn- och Elevhälsan
Telefon: 0477-441 78
E-post: katrin.karlsson@ tingsryd.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Sökes via kommunens medborgarkontor
Telefon: 0477-441 00

Tillbaka