Stödassistent med specialuppdrag

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill ta dig an ett specialuppdrag inom vår verksamhet. Du kommer att ha din grundanställning på vår gruppbostad men du kommer initialt att arbeta som stödassistent gentemot en brukare i hemmet. Du kommer att ingå i ett team med 4 andra kollegor som tillsammans ger stöd i alla vardagliga sysslor så som matlagning, städning, handling och fritidsaktiviteter. Social dokumentation är en stor del i arbetet och du får kontinuerlig handledning av metodutvecklare.

Vi arbetar aktivt för att varje situation skall bli lyckad med ett lågaffektivt bemötande. Vi erbjuder dig ett uppdrag där du kan se resultat och där din insats verkligen gör skillnad.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad stödassistent eller har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av tvång och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du erfarenhet av autism är detta meriterande.

Vi söker dig som är lyhörd, förtroendeingivande och har engagemang för målgruppen. Du skall aktivt arbeta för att varje situation ska bli lyckad och ha förmåga att se och möta brukarens behov. Du har förmåga att arbeta självständigt, är driven och vågar tar ansvar. Du har en god samarbetsförmåga och ser möjligheter till utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-19
Referensnummer: 35/19

Andra uppgifter:

Arbetstider: dag och kväll på rullande schema.

Vi arbetar med löpande urval.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Catharina Sannum
Enhetschef
Telefon: 031-792 16 06

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-392 21 26

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster