Resursenheten söker Undersköterska för vikariat

Tillbaka

Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare.

Socialförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri, individ- och familjeomsorg samt ensamkommande flyktingbarn. Socialförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt.
Vi söker nu undersköterska till Resursenheten!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i vår Bemanningspool där arbetsuppgifterna består av att ge stöd, handledning, omsorg och service åt brukare inom Socialförvaltningen. Arbetet kommer att vara schemalagt med tjänstgöring dag- och kvällstid/ helg. Vi använder oss av Time Care som schemaverktyg.

Kvalifikationer:

Du som söker är utbildad undersköterska/omvårdnadsprogrammet eller har annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg, psykiatri, funktionshinderomsorg och/eller hemtjänst.

Erfarenhet av att dokumentera i Magna Cura är meriterande.

Bemanningspoolens största uppgift är att täcka upp på enheter som behöver personal, det är därför viktigt att du är flexibel och serviceinriktad. Att du har ett professionellt förhållningssätt samt är ödmjuk och empatisk ser vi som en självklarhet. Arbetet innebär att du arbetar i olika arbetslag och därför är det viktigt att du kan samarbeta och är initiativrik.

B-körkort manuell bil är ett krav.

Övrigt:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 80 %
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema.  Dag och kväll/helg enligt schema
Tillträde: 2019-02-01. eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2020-04-30
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27

Arbetsgivarens referensnummer: 19/7

Upplysningar lämnas av:

Anita Johansson
Enhetschef
Telefon: 0370-678367

Facklig(a) företrädare
Elisabeth Walfrisson
Kommunal
Telefon: 0370 67 82 66
E-post: vaggeryd-varnamo.sydvast@ vaggeryd.se

Tillbaka