Renhållningsarbetare

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Återvinning och avfall, som består av tre enheter, vill ligga i framkant när det gäller avfallshantering och vi håller nu på att införa ett nytt insamlingssystem i staden, ett så kallat flerfackssystem. Våra mål är god service, hållbar avfallshantering samt god säkerhet och arbetsmiljö. Vi hämtar hushållsavfall och slam hos våra abonnenter samt återvinningsmaterial i miljöhus och återvinningsstationer. Mölndal har två återvinningscentraler samt Kikås avfallsanläggning. Avdelningen Återvinning och avfall har ca 60 anställda.

Mer information finner du på vår webbplats www.molndal.se.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inledningsvis att vara hämtning av hushållsavfall hos villor samt i miljörum, container hämtning, glastömning samt assistera med flak till markarbeten. Andra arbetsuppgifter såsom budkörning, städning på återvinningsstationer, arbete på återvinningscentral, m.m. förekommer. Ibland kan det bli aktuellt med administrativt arbete i datamiljö för att uppdatera körlistor och dylikt.

Du kommer att ingå i en grupp med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst C-körkort och tidigare erfarenhet av att framföra tung lastbil, gärna inom distribution eller avfallshantering. Du har ett giltigt digitalt förarkort, YKB och god datavana. Dina kunskaper i det svenska språket är goda i både tal och skrift. Som person är du positiv och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt. Du har en hög servicenivå och ger alltid våra kunder samt dina kollegor ett bra bemötande.

Då du som chaufför kan komma att jobba med olika personer samt köra i olika områden så är det, förutom god lokalkännedom, viktigt att du är flexibel i din yrkesroll och trivs lika bra att jobba ensam som i ett team. Vidare är du ordningsam och lösningsorienterad och tar stort ansvar för det fordon samt material som du använder.

Erfarenhet av tung trafik och likartade arbeten är meriterande, likaså truckkort, hjullastarekort, kranförarkort, arbete på väg och E-behörighet.

Personlig lämplighet väger tungt.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-04

Arbetsgivarens referensnummer: A857040

Upplysningar lämnas av:

Stefan Kuusk
Enhetschef avfall
Mobiltelefon: 0704-67 74 91(anträffbar v 26+31-33)

Facklig(a) företrädare
Tommie Krouthén
Kommunal
Telefon: 0735-848320

Tillbaka