Lokalvårdare

Tillbaka

Bollebygd är en expansiv kommun med cirka 9000 invånare och 650 anställda. Kommunen ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Lokalvårdsverksamheten i Bollebygds kommun är en del av samhällsbyggnadsförvaltningen, och enhetens 20 medarbetare finns på kommunens skolor, förskolor, äldreboende och övriga verksamheter.

Nu söker vi dig som är utbildad lokalvårdare och som vill bidra till att skapa goda förutsättningar för den verksamhet som bedrivs i kommunens lokaler. Vill du arbeta som lokalvårdare i en liten kommun med ett nära ledarskap och i en arbetsgrupp med hög grad av trivsel är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information: http://www.bollebygd.se

Arbetsuppgifter:

I uppdraget ingår att ansvara för ett specifikt område, vilket exempelvis kan vara på en förskola och en skola. Inom ditt område upprätthåller du en god inomhusmiljö, bland annat genom att använda korrekt utrustning och arbetsteknik.

Du förväntas självständigt driva, planera och organisera din arbetsdag, och du genomför dina arbetsuppgifter på ett engagerat och professionellt sätt. Du granskar även ditt eget arbete genom egenkontroll, och bidrar till att utveckla verksamheten.

Många arbetsuppgifter genomförs på egen hand, men samarbete inom lokalvårdsenheten är en självklarhet för att kunna leverera hög kvalitet och service till kommuninvånare och personal som vistas i våra lokaler. Om något händer tar vi med gemensamma krafter tag i det tillsammans och löser situationen på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer:

I Bollebygds kommun är PRYL och SRY den grund vi arbetar utifrån, dessa yrkesbevis är därför meriterande. Du har erfarenhet av arbete inom lokalvård, helst mångårig erfarenhet och gärna i de typer av verksamheter som en kommun bedriver. Du är trygg i yrkesrollen och behärskar hantverket, som t ex moppteknik, golvvård, ergonomi, materialkunskap, kemikalier, dosering och liknande.

För att klara uppdraget hos oss behöver du vara lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande. Även om mycket av arbetet sker enskilt ska du ha förmågan och viljan att samarbeta. Att vara lokalvårdare i en kommun innebär att du dagligen träffar elever, brukare, anhöriga, barn och personal, vilket ställer krav på att du trivs med att arbeta med människor, att du är lyhörd, serviceinriktad och att du har ett gott bemötande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-19

Arbetsgivarens referensnummer: 17/95

Upplysningar lämnas av:

Marie Hokkanen
Enhetschef Lokalvård
Telefon: 033 - 430 56 27

Tillbaka