Elevassistent till Risebergaskolan

Publiceringsdatum: 2018-05-25

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


Vi är en F–7-skola med cirka 360 elever. På skolan finns totalt 13 klasser, fördelade på förskoleklass, årskurs 1–7 och fritidshem.

Risebergaskolan är en välfungerande verksamhet sedan 60-talet och vi har fått helt nya byggnader de senaste åren. Skolan är placerad mitt i ett villaområde, med två välplanerade skolgårdar, bollplaner, lekplatser samt närhet till Bulltofta rekreationsområde.

Vi ser vår verksamhet som en helhet och har nära samarbete mellan skolans alla verksamheter. Arbetslagen är verksamhetens kärna. Vår organisation bygger på tillit i alla relationer, vilket bl.a. skapar en öppen och harmonisk arbetsmiljö.

På vår skola arbetar vi tillsammans för att möjliggöra att varje elev utvecklas så långt som möjligt. Lärandet på Risebergaskolan börjar här och nu, har inget tak och öppnar sig mot framtiden.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att följa en elev i behov av särskilt stöd under skoldagen och på fritidshemmet. Du stöttar eleven mot måluppfyllelse och verksamhetsmål i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samarbeta med pedagoger samt ha kontakt med vårdnadshavare och habilitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som resurs med barn som är i behov av särskilt stöd. Du har tidigare arbetat med barn med diagnoser inom autismspektrat och du har erfarenhet av att hantera rullstol, ståskal och Kateterbyte.

I rollen kommer du att ha användning för dina kunskaper i TAKK.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: 18-08-10

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-10

Referensnummer: 171-18-0193

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Åsa Petersson
  • Kommunal
  • 072-8881649
  • Thomas Magnusson
  • Lärarförbundet
  • 040-343009

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.