Barnskötare, Rödklövergatans och Nygårdens förskolor

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Trygga och nyfikna barn som tar sig an livet med lust och energi, det är målet för alla oss som jobbar inom förskolan i Ale kommun. Vi behöver dig som delar vår syn på det kompetenta barnet och dess lärande. Alla barn har olika förutsättningar och arbetslaget jobbar så att förskolan möter barnens behov. I våra förskolor är du medforskare - du är med och upptäcker världen i stort och smått tillsammans med barnen.

Vi söker nu en barnskötare till Rödklövergatans förskola och en till Nygårdens förskola.
Båda förskolorna är belägna i centrala Nödinge, med gångavstånd till pendeltågstationen.

Rödklövergatans förskola har idag fem avdelningar, två för yngre barn och tre för de äldre.
Nygårdens förskola har fyra avdelningar, två för yngre barn och två för de äldre.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar tillsammans i arbetslag, barnskötare och förskollärare, och tillsammans ansvarar vi för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten utifrån förskolans styrdokument. Du som söker bör vara väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag, förskolans läroplan och kunna omsätta dina kunskaper i praktiskt arbete tillsammans med barnen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och gärna några års erfarenhet av arbete i förskolan. Du ska ha ingått i ett arbetslag där du skaffat dig erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp aktiviteter tillsammans med barnen.

Vi värdesätter professionalitet och vill att du kan ta stort ansvar för våra barns utbildning och omsorg. Du ska kunna arbeta både självständigt och för goda samarbetsformer tillsammans med kollegor på hela förskolan.
Du får gärna vara IT-van och ha kunskaper i vårt pedagogiska verktyg Unikum.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A835210

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Anneli Jakobsson
Enhetschef
Telefon: 0733-01 34 02

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster