Undersköterskor till hemtjänsten

Tillbaka

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser genom bistånd till personer som har behov av hjälp och stöd i hemmet, särskilda boenden, tillfälligt behov av korttidsplats samt personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

För mer information: http://www.stenungsund.se

Arbetsuppgifter:

I arbetet som undersköterska inom hemtjänsten utmanas du med kreativa och roliga arbetsuppgifter. Det är ett flexibelt och omväxlande arbete där du möter omsorgstagare med olika vårdbehov och stödinsatser.

Du sätter omsorgstagaren i centrum och arbetar för att uppnå bästa möjliga möte. En viktigt del i arbetet är att skapa livskvalitet i vardagen för den enskilde och se till varje individs förutsättningar och behov.

I uppdraget som undersköterska ingår alla förekommande arbetsuppgifter som uppkommer inom verksamheten. I arbetet ingår även att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Hemtjänsten är en digitaliserad arbetsplats. Kontaktmannaskap, dokumentation och genomförandeplaner är arbetsredskap som används vid insatserna och som sker digitalt.

Din arbetstid kommer att vara schemalagd på dag, kväll och helg.

Kvalifikationer:

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker dig som har förmågan att på ett aktivt och positivt sätt bidra till att lösa de givna arbetsuppgifterna tillsammans med dina kollegor. Du är engagerad och intresserad av det som rör arbetet.

Du bemöter människor på ett respektfullt och professionellt sätt. Du är en positiv person som ser möjligheter, är flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.

Du är insatt i gällande lagstiftningar och den nationella värdegrunden. Önskvärt är tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är önskvärt med B-körkort, men inget krav.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Urval sker löpande, så ansök så snart som möjligt!

Vi undanber oss vänligen, men bestämt, kontakt med försäljare av rekryteringstjänster, i denna annonsering.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 4

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: A858279

Upplysningar lämnas av:

Catrine Andersson
Enhetschef
Telefon: 0303-73 28 32
E-post: catrine.andersson2@ stenungsund.se

Maria Svedberg
Enhetschef
Telefon: 0303-738676
E-post: maria.svedberg@ stenungsund.se

Tillbaka