Vi söker en undersköterska till hemtjänsten Hill/ City!

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Hemtjänsten Centrum med område Hill/City ligger centralt i Alingsås där vi utgår i från Brunnsgården. Vi är ett härligt gäng med mycket teamkänsla!

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och hoppas att just Du kommer trivas hos oss!

Arbetsuppgifter:

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med dina kollegor? Det är bra, för vi söker en person med god samarbetsförmåga och som samtidigt kan ta egna initiativ.

Eftersom du är flexibel och ansvarstagande så hanterar du arbetsdagar som innebär allt från leverans av mat, ge mediciner, promenader, tvätt av kläder till att sitta ner och prata en stund med den som behöver.

Vi hänger med i utvecklingen och är en av de ledande kommunerna inom digitalisering, därför behöver du känna dig trygg med att använda smartphones och datorer.

Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, vilket innebär att vi utgår från de resurser och förmågor som vårdtagaren har. Vi anpassar stöd, omsorg och omvårdnad utifrån det individuella behovet.

Kvalifikationer:

Du är 18 år och utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från vård- och omsorg. Erfarenhet utav samordnande arbetsuppgifter är meriterande.

För att kunna ha en god kontakt med vårdtagare och anhöriga samt att kunna dokumentera behöver du vara bra på svenska både i tal och i skrift.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande och din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75 % till 100%. Det är en tillsvidaretjänst och två längre vikariat
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-04
Referensnummer: A846677

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Pernilla Brylander
Enhetschef
Telefon: 0322-616711

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster